Moderator: Kosiarz
eeee tam, przesadzaszTRAWOLT pisze:jachu_ka pisze:nie.
wielkie dzieki, napewno poczytam, a co bys doradzil kupic bo moge go teraz sprzedac i dobrze na tym zarobic.Maqlinka pisze:No to możesz mieć problem. Oczywiście wszystko się da - ale w tym przypadku sporo będzie kosztować. Poczytaj o pickupach o ich zaletach i wadach - o kołach, zawieszeniu niezależnym, kątach natarcia, zejścia i rampowym.
Poczytaj posty Zbiga
Misiek Cypr pisze:Chlopy powyzej maja racje, a ode mnie taka rada:
Pojezdzij najpierw swoim zlomem, jesli dobrze odczytuje oznaczenie to nie masz turbiny, wiec mocy Ci szybko zacznie brakowac.
Auto masz dobre na poczatek, wiele sie nauczysz i szybko bedziesz wiedzial czego potrzebujesz.
Latwiej sie przesiasc z malucha do Ferrari niz odwrotnie.
Jednym slowem, zakatuj najpierw tego, a potem cos bardziej zaawansowanego.
Powodzenia
Chcesz mocno upalac i tylko nissanem ? Poszukaj 160-tki najlepiej z 3.3 td i bedziesz zadowolony jak nigdy.Marcin King Cab pisze:no to szczeka mi opadla. mam coraz wiekszy metlik. sam nie wiem co mam zrobic .
forum Nissana przoduje ostatnio w dobrych tematachMarcin King Cab pisze: tak powaznie to interesuja mnie tylko ekstremalne tereny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości