ewentualnie jeszcze góra i spód

Chce niedlugo zrobic przeróbki nadwozia ale najpierw chce je wykonac wirtualnie (sprawdzic wyobraznie ) hehe co by nie spie.... kasy nie wydawac bez sesu.
Jak ktos cos ma to był bym bardzo wdzieczny za pomoc

Moderator: Student
zrobiles juz ten model? chetnie bym go obejrzal, tez myslalem o tym zeby to zrobic ale moja znajomosc 3dstudio nie jest wystarczajacaBurnik pisze:Buduje uaz-a w 3dsmax i potrzebuje trzech rzutów budy uaza przód tył bok (rysunki techniczne)
ewentualnie jeszcze góra i spód![]()
Chce niedlugo zrobic przeróbki nadwozia ale najpierw chce je wykonac wirtualnie (sprawdzic wyobraznie ) hehe co by nie spie.... kasy nie wydawac bez sesu.
Jak ktos cos ma to był bym bardzo wdzieczny za pomoc
Kuurwa, słyszałem, że Polska stała się liderem, jeśli chodzi o skaning 3D. Jakichś 2 łebków wymyśliło skaner, zdejmujący współrzędne punktów powierzchni dowolnego obiektu mieszczącego się w obrysie 1x1x1 m z dokładnością do 0,05 mm!chiquito83 pisze:ee latwiej bedzie kupic plastikowy taki i go wrzucic do skanera 3d
Młotkiem i gumówką 2-3 miesiąceSebastianS pisze:Ej, chodzi na pewno o 2-3 miesiące---Ryba--- pisze:23 miesiące to prawie dwa lata. Młotkiem i gumówką faktycznie będzie szybciej.Burnik pisze:model bedzie z jakies 2 3 miesiace gotowy...
A model w trakcie tworzenia widziałem... Burnik robi ładną rzecz, mówię wam...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości