Wyciągarki ESCAPE ???!!!
Moderator: Albert_N
- Zbyszekżagań
- jestem tu nowy...
- Zbyszekżagań
- jestem tu nowy...
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
znajdź kolege @zibiego, On Ci wytłumaczy na czym polega różnica, choc moze mu sie już nie chciec, najlepiej przewertuj dział wind i wsioZbyszekżagań pisze:dziękuję Ci serdecznie za tak błyskotliwe i dogłębne wyjaśnienia na temat zastosowania wyciągarek,ale chodziło mi raczej o jakość produktu"escape".
jeżeli ktoś to montował to proszę opodpowiedź.Na wiosnę I runda H6 i znowu
może być błoto.

A ja odpowiem konkretniej.
Ja mam escape u siebie(chyba 8500 lbs). Jest to pospolity chinczyk.
Duzo osob mnie przestrzegalo przed kupnem ale ja sie uparlem i zamontowalem.
Wyciagarka chodzi glosno, ciezko sie rozwija "na luzie" ale byla juz nie raz mocno eksploatowana (goraca az milo) i sie nie spalila.
Jeśli o mnie chodzi to polecam.
Zaraz mnie tu zbluzgaja ze najlepiej to kupic warna albo inne tam nazwy a najlepiej to mechanika
A ja mam "chinola" i se jezdze
Ja mam escape u siebie(chyba 8500 lbs). Jest to pospolity chinczyk.
Duzo osob mnie przestrzegalo przed kupnem ale ja sie uparlem i zamontowalem.
Wyciagarka chodzi glosno, ciezko sie rozwija "na luzie" ale byla juz nie raz mocno eksploatowana (goraca az milo) i sie nie spalila.
Jeśli o mnie chodzi to polecam.
Zaraz mnie tu zbluzgaja ze najlepiej to kupic warna albo inne tam nazwy a najlepiej to mechanika

A ja mam "chinola" i se jezdze

Był samurai 86` , będzie jimny
-
- miki.skr
- jestem tu nowy...
Re: Wyciągarki ESCAPE ???!!!
Zbyszekżagań pisze:Wyciągarki ESCAPE czy ktoś montował i co to jest?
Ja mam T-Max to jest coś w tym samym stylu tylko że do T-Max iest gwaranja i serwis. Zanim kupiłem wahałem się międzi ESAPE a T-Max wybrałem to drugie choć było droższe i narazie jest ok.
Boże spraw także żeby błota nigdy nie zabrakło...=)
Escape też ma gwarancję i serwismiki.skr pisze:Zbyszekżagań pisze:Wyciągarki ESCAPE czy ktoś montował i co to jest?
Ja mam T-Max to jest coś w tym samym stylu tylko że do T-Max iest gwaranja i serwis. Zanim kupiłem wahałem się międzi ESAPE a T-Max wybrałem to drugie choć było droższe i narazie jest ok.

Miałem T-maxa, a jak wybuchł to założyłem Escapa (na tył w Parchu) i Escape jakoś tak ładniej pracuje. Tylko jak się kupuje to za parę zeta więcej dostaje sie windę po operacji: rozłożenie-smarowanie-złożenie

- miki.skr
- jestem tu nowy...
Dlaczego wybuchł?Adamo pisze:miki.skr pisze:Zbyszekżagań pisze:Wyciągarki ESCAPE czy ktoś montował i co to jest?
Miałem T-maxa, a jak wybuchł to założyłem Escapa (na tył w Parchu) i Escape jakoś tak ładniej pracuje. Tylko jak się kupuje to za parę zeta więcej dostaje sie windę po operacji: rozłożenie-smarowanie-złożenie

Przekładnia się połamałamiki.skr pisze:Adamo pisze:Dlaczego wybuchł?miki.skr pisze:

- miki.skr
- jestem tu nowy...
Adamo pisze:miki.skr pisze:Przekładnia się połamałaAdamo pisze: Dlaczego wybuchł?
To dziwne musiałeś przecholować ostro bo w serwisie T-Max w Pruszkowie mogę podać nr tel. powiedzieli, że przekładnia jest pancerna- prędzej silnik sie spali niż zęby polecą NIGDY NIE ROBILI PRZEKŁADNI. Ostatnio sie utopiłem i wyciągnąłem samochód razem z toną bagna poszło jak po maśle i bez bloczka nawet.
Raczej ciężko przeholować jak jest to tylna wyciągarka..miki.skr pisze: To dziwne musiałeś przecholować ostro bo w serwisie T-Max w Pruszkowie mogę podać nr tel. powiedzieli, że przekładnia jest pancerna- prędzej silnik sie spali niż zęby polecą NIGDY NIE ROBILI PRZEKŁADNI. Ostatnio sie utopiłem i wyciągnąłem samochód razem z toną bagna poszło jak po maśle i bez bloczka nawet.

Winda miała ponad dwa lata i wcześniej robiła OK. Chyba poprostu już miała dosyć i powiedziała dziękuję

@ peepek a moglbys zapodac jakas fotke jak masz to zamontowane? bo ja wlasnie mam zamiar znabyc cos takiego i sie zastanwiam czy i jak wejdzie. Jestem wlasnie na etapie spawania zderzaka i potrzebuje jakichs konkretniejszych wymiarow zeby nie wtopic i potem nie poprawiac. Jakbys mogl mi ja zwymiarowac i wyslac na priva badz tutajJa mam escape u siebie(chyba 8500 lbs). Jest to pospolity chinczyk.

biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"