Uderz w stół a......Mroczny pisze:Kylon - jak zwykle![]()
ale jedna drobna uwaga - z tym dobrym VM to nie przesadzajcie
@Powa - odstosunkuj się łaskawie ode mnie, ochłoń i zdobądź się na obiektywizm a potem powróć do tematu robienia sas w pahero w cenie liftu y60

Nie użyłem Twojego imienia/ksywki/nazwiska więc? No ale skoro się poczułeś to może coś w tym jest...
Nigdzie i nigdy nie napisałem, że SAS w Pajero kosztuje tyle co lift w Y60. Powód jest prosty - nie wiem ile kosztuje jakiś kompletny lift w Y60 i w sumie mało mnie to interesuje. Napisałem tylko, że za pomocą "walających" się wszędzie i dostępnych za parę groszy stockowych springów z krótkiego Y60 można podnieść tylną oś Pajero 2 o ~4". Koszt takiego liftu będzie znacznie mniejszy niż koszt liftu jednej osi parcha o 2". I tyle.
Oczywiście Ty, jak to masz w zwyczaju, rozdałeś kilka "uśmieszków" i bez absolutnie żadnych argumentów niby-ironicznie zanegowałeś to co ja napisałem. Dokładnie tak samo jak w temacie remontu silnika nissana i wielu innych. Nic konstruktywnego nie chcesz/możesz napisać a robisz wycieczki w moją stronę za pomocą jakichś nibyśmiesznych-pustych postów.
Obiektywizm i "chłonięcie" pozostawię bez komentarza.