mówi się mięcisz, miętolisz namaszczasz czy coś w ten deseńklucz13 pisze:Czyli mędzisz

Moderator: Jerry
mówi się mięcisz, miętolisz namaszczasz czy coś w ten deseńklucz13 pisze:Czyli mędzisz
u mnie się ręczny - w sensie rączka - blokowała w górnym położeniu jak wypadł bolec łączący linkę z "popychaczo/wyciągacem" bębnachiquito83 pisze: u mnie podobno dziala ale nie chce sie wylaczyc, sprzedajacy powiedzial "najlepiej go nie uzywaj"
Jak się mówi to ja wiem ale ty nie wiesz jak naprawić zamekTRAWOLT pisze:mówi się mięcisz, miętolisz namaszczasz czy coś w ten deseńklucz13 pisze:Czyli mędzisz![]()
źleklucz13 pisze:ale ty nie wiesz jak naprawić zamek![]()
a wracając do ręcznego to w bębnie w tym dynksie co rozpiera szczęki jest taki ala stożek po którym latają 2 walczyki i łone jak wylecą mogą też blokować lub nie działać ręcznychiquito83 pisze:to mnie zdolowaliscie, myslalem ze super fure kupilem a to taki uaz tylko troche mniej pali
No luz postaram sie zdać relacje jutro bo będę próbował wymienić zamek.TRAWOLT pisze:źleklucz13 pisze:ale ty nie wiesz jak naprawić zamek![]()
prawidłowo jest "jeszcze nie wiem" - bo i nie próbowałem go jeszcze naprawiać
no![]()
dobra, jutro sie tym zajme bo juz ciemno, dzieki za infoTadeuszK pisze:@chiquito83! .... ale .... tam .... znaczy w tym mechanizmie otw. drzwi linki żadne nie występują - sie wodziki reguluje - są gwintowane - wkręcasz/wykręcasz - skracasz/wydłużasz ...... jak brak regulacji możesz próbować giąć ale rozumnie nie na pałę
nie ma obowiazku wypowiadania sie w kazdym temacieLR_Olek pisze:to znaczy ze lakier ci odlazi nad przednia szyba...chiquito83 pisze:lakier mi odlazi nad przednia szyba, na dachu, na calej szerokosci, co to znaczy?
co za wyrafinowane pytanie,a co to za roznica czy szpachel jak i tak go juz kupiles...
jestchiquito83 pisze:nie ma obowiazku wypowiadania sie w kazdym temacieLR_Olek pisze:to znaczy ze lakier ci odlazi nad przednia szyba...chiquito83 pisze:lakier mi odlazi nad przednia szyba, na dachu, na calej szerokosci, co to znaczy?
co za wyrafinowane pytanie,a co to za roznica czy szpachel jak i tak go juz kupiles...
wiesz jak ja się ostatnio tak mocno skupiłem to miałem wizjęDiscotheque pisze:Normalnie ma ona kat prosty w tym miejscu, po latach uzywania robi sie na okraglo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość