Lato Czapaj Team 2008
Moderator: Pasza
Lato Czapaj Team 2008
Witam
zapraszam wszystkich na imprezę organizowana przez nas 27-29 czerwca
wszystkie uwagi pytania co chcecie ile chcecie prosze poniżej
zapraszam wszystkich na imprezę organizowana przez nas 27-29 czerwca
wszystkie uwagi pytania co chcecie ile chcecie prosze poniżej
Klimat waszych imprez jest niezastapiony - nie zmieniać
Odprawy krótkie i rzeczowe
Roadbook czytelny i bez zastrzerzeń
Klasy:
- sport - dla cisnieniowców, którzy szykuja auta pod RMST
- wyczyn - dla zapalenców lubiacych sie troszkę poszarpać z tiforem oraz pościgać na OSach - czyli OS + PP
- extrem - dla typowych zmot z szybkimi elektrykami, mechanikami, z zapalonymi do boju kierowcami i jeszcze bardziej zmotywowanymi pilotami - czyli same PP, dużo PP
+ ewentualny turystyk dla obserwatorów, fotografów, laików w seryjnych 4x4
Odprawy krótkie i rzeczowe
Roadbook czytelny i bez zastrzerzeń
Klasy:
- sport - dla cisnieniowców, którzy szykuja auta pod RMST
- wyczyn - dla zapalenców lubiacych sie troszkę poszarpać z tiforem oraz pościgać na OSach - czyli OS + PP
- extrem - dla typowych zmot z szybkimi elektrykami, mechanikami, z zapalonymi do boju kierowcami i jeszcze bardziej zmotywowanymi pilotami - czyli same PP, dużo PP

+ ewentualny turystyk dla obserwatorów, fotografów, laików w seryjnych 4x4
Figura pisze:No tak jest oki ale cio to znaczy chodzi o klase wyczynową os kumam pieczątke kumam ale pare prób nie kumam prosze o wyjaśnienie dzieki
Chodzi o próby przejazdu. Żeby było ciekawiej organizatorzy przygotowują kilka i dla wyczynu. Czyli wyjdzie takie połączenie klasy sport i extrem:) (chyba dobrze to zrozumiałem:P)
-

TAK MNIE ZWĄ EL KOPYTO-KITKA-KILLER ... SAMURAJ 1.3 a teraz KILER II 1.6 16v http://www.chelm4x4.pl
-
lepiej w berecie powiew lepszyKODŻI pisze:Może chodzi o to żeby przyjechać w czapce.

TAK MNIE ZWĄ EL KOPYTO-KITKA-KILLER ... SAMURAJ 1.3 a teraz KILER II 1.6 16v http://www.chelm4x4.pl
Białe Błoto Chełm 21-22.06.2008 II Runda Pucharu Okręgu
Tak i mnie ta ilość postów kolegi zbowida zamotałaMa-Rysia pisze:shpon - poczytaj dokładnie kolega Zbowid ma ponad 2000 postów a był na 1 rajdzieoff-roadowiec teoretyk
wiec sie zamotał
PS. pytanko do onanizatorówco gdzie kiedy , napiszcie wiecej
poz.Piotr

P.S.
Serdecznie zapraszam na imprezkę do Chełma.
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=56330
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pn cze 02, 2008 5:58 pm przez shpon, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta sama droga z powrotem , nigdy nie jest taka sama ...
wiec tak
napiszę o sobocie bo jest skończona
wyczyn i turystyk 170km dojazdówki 9 OS jeden z nich 4km długi
oczywiście wyczyn wjeżdza na niektóre tzn 5 szt
ekstrem ok 20 pieczątek w niedzielę o 12 pojechaliśmy zbadać jedną drogę czytaj bagna 3 samochody wklejone w sumie do 17 przejechaliśmy 300 m z jeną wyciągarką
o reszcie dni bedę pisał później
jezeli chodzi o próby to zrezygnowaliśmy z nich żeby były czyte reguły
napiszę o sobocie bo jest skończona
wyczyn i turystyk 170km dojazdówki 9 OS jeden z nich 4km długi
oczywiście wyczyn wjeżdza na niektóre tzn 5 szt
ekstrem ok 20 pieczątek w niedzielę o 12 pojechaliśmy zbadać jedną drogę czytaj bagna 3 samochody wklejone w sumie do 17 przejechaliśmy 300 m z jeną wyciągarką
o reszcie dni bedę pisał później
jezeli chodzi o próby to zrezygnowaliśmy z nich żeby były czyte reguły
A Zbowida to u Was nie było nigdy na imprezie? takim uazem w plamy z filtrem/kominem ursusa na masce w 2003r?wrobelxx pisze:aa dajcie nr tel na prv do zbowida ku... wa pomylił imprezy taka reklama
Super te wasze imprezy....
Szkoda że auta jeszcze nie skończyłem.
Co do rykowiska to na ostatnim nie byłem, ale na przedostatnim zostałem posądzony o próbę wyłudzenia ciepłej herbaty do śniadania, które było wliczone w cenę wpisowego .---- - to takie nawiązanie do klimatu na bazie rykowiska . wyrwać kasę.
Zbowid był tym UAzem z kominkiempilmar pisze:A Zbowida to u Was nie było nigdy na imprezie? takim uazem w plamy z filtrem/kominem ursusa na masce w 2003r?wrobelxx pisze:aa dajcie nr tel na prv do zbowida ku... wa pomylił imprezy taka reklama
Super te wasze imprezy....
Szkoda że auta jeszcze nie skończyłem.
Co do rykowiska to na ostatnim nie byłem, ale na przedostatnim zostałem posądzony o próbę wyłudzenia ciepłej herbaty do śniadania, które było wliczone w cenę wpisowego .---- - to takie nawiązanie do klimatu na bazie rykowiska . wyrwać kasę.

A jakby ktoś chciał mój nr telefonu to na pv

Zbowid