Co to może być?

Moderator: Student
eh:) zmienia gaźniki jak rękawiczki, ja mam w swoim K-131 i fakt mam cieżko połapać się z tymi wolnymi obrotami, czasami chodzi dobrze czasami przygasa i gaśnie wogóle, czasami znów ma za wysokie...i nie wiem albo sie sam zorregulowywuje albo ciul wie co... a poza tym zadnych innych problemów z nim nie ma!!wupasek pisze:czyzbys zmienil gaznik? bo jeszcze wczoraj byl 139 a dzisiaj 131
ja mam inny problem, wolno wchodzi na obroty a poza tym na luzie obroty sa za wysokie, i nie da sie ich zmniejszyc na gazniku, jezdze na LPG a gaznik mam jakis chyba 129 ale pewien nie jestem
gaznik, masz któryś ze wczesniejszych modeli, z oczkiem zapewne do sprawdzania stanu paliwa w komorze pływakowej, albo K-129 albo K-126, tam poszukaj na nim, napewno znajdziesz oznaczeniejose pisze:A u mnie obroty chodza jak szwajcarski zegarek (NA RAZIE przynajmniej;)) a nawet nie mam JESZCZE pojecia jaki mam gaznik <hahaha>
pozdrawiam
jose
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość