SUZUKOWNIA 2008
Moderator: Albert_N
SUZUKOWNIA 2008
Wszystkich posiadaczy 4 napędzanych kółek spod znaczka SUZUKI serdecznie zapraszamy na zlot tej marki - wszelkie informacje dostępne już na stronie www.jedynka.org.pl
ludzie dzielą się na szczęśliwych i czystych
Tam też niktgalubap pisze:O frekwencję to bym się nie martwiłKwicol pisze:Co taka cisza czy nikt się tam nie wybiera?A temat jest w zlotach, dlatego tutaj nikt nie pisze.

A tyjś się Panie zapisał??
Bo ja jeszcze nie, śjakieś formularze kazują wypełniać i wogóle...

Jeśli coś jest grzechu warte, to i grzech nie spróbować...
- Chalski
-
Też na to licze - nie mam narazie zamiaru zakładać AT-ków moja Vitara to ma być "auto rodzinne" choć troche za twarda jest.
Poza tym na podjeżdrzonych troche AT BFG z hamowaniem i tak jest już problem a AT ponoć jeszcze słabsze na czarnym /mokrym czarnym.
Poza tym na podjeżdrzonych troche AT BFG z hamowaniem i tak jest już problem a AT ponoć jeszcze słabsze na czarnym /mokrym czarnym.
Sidekick 5d 1,6 16v 4x4 (92)
Corolla AE92 4A-FE (Si) 1991r.
Corolla AE92 4A-FE (Si) 1991r.
jak będzie sucho to szosówka lub AT miejscami spokojnie da rade, wszędzie na pewno nie da się wjechać, bo miejscami bedzie ciekawie
Jak popada, to folklor i ślizganie we wszystkich możliwych kierunkach
Limitu nie ma, ale jest konieczność zgłoszenia załogi formularzem zgłoszeniowym (papas, max minuta roboty, dasz rade
) żebyśmy do celów organizacyjno logistycznych mogli wszystkich policzyć 
tak więc - wypełniać formularz, nie obijać się

Jak popada, to folklor i ślizganie we wszystkich możliwych kierunkach

Limitu nie ma, ale jest konieczność zgłoszenia załogi formularzem zgłoszeniowym (papas, max minuta roboty, dasz rade

tak więc - wypełniać formularz, nie obijać się

Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)

spoko spoko, wyrozumiały jestem
Zgłoszenie dotarło <ok>
Ja się muszę zmobilizować i w końcu listę zacząć robić na stronę, bo już kilka zgłoszeń wpłynęło, jacyś goście zakręceni dzisiaj dzwonili z daleka co na kilka aut chcą zawitać, a listy niet - to wszystko przez tą pomroczność i upały

Ja się muszę zmobilizować i w końcu listę zacząć robić na stronę, bo już kilka zgłoszeń wpłynęło, jacyś goście zakręceni dzisiaj dzwonili z daleka co na kilka aut chcą zawitać, a listy niet - to wszystko przez tą pomroczność i upały

To ja tez zadam fachowe pytanieGUTMAN pisze:jak będzie sucho to szosówka lub AT miejscami spokojnie da rade, wszędzie na pewno nie da się wjechać, bo miejscami bedzie ciekawie![]()
Jak popada, to folklor i ślizganie we wszystkich możliwych kierunkach![]()

A na penisach owada (kopia simex) na turystyka wpuszczacie ? czy musze sobie jakieś łyse ATki znaleźć?
Bartek
Nie ma podziału na klasy - jedną wielką klasę stanowi marka Suzuki
Im ktoś ma lepsze oponki tym więcej niedostępnych zakątków w terenie będzie mógł odwiedzić - a nie zabraknie ostrych trawersów i błocka
Na AT poprostu nie wszędzie da się podjechać - choć próóbować nie tyle można co TRZEBA <ok>
Tak więc każde auto, na każdej oponie z każdym wyposażeniem na zlocik może się stawić

Im ktoś ma lepsze oponki tym więcej niedostępnych zakątków w terenie będzie mógł odwiedzić - a nie zabraknie ostrych trawersów i błocka

Na AT poprostu nie wszędzie da się podjechać - choć próóbować nie tyle można co TRZEBA <ok>
Tak więc każde auto, na każdej oponie z każdym wyposażeniem na zlocik może się stawić

GUTMAN pisze:Nie ma podziału na klasy - jedną wielką klasę stanowi marka Suzuki![]()

Rozpoczynam negocjacje z pilotem

Bartek
- madshus
- jestem tu nowy...
Bartex nie martw się nie tylko ty masz robotę negocjatora do wykonania. Mojego "pilota",czytaj żonę, urabiam już od dwóch tygodni. Wczoraj już prawie pękła, ale coś sie jeszcze waha.
A ha! ile to w końcu hienowe wynosi?
Był mały wdzięczny SJ410, a teraz dwutonowy grzmot bulwarowy, który jakoś radzi sobie w terenie.
Mój pilot czytaj narzeczona generalnie jest "na tak" ale pozostają drobne sprawy organizacyjne bo 30stego mam 30stkemadshus pisze:Bartex nie martw się nie tylko ty masz robotę negocjatora do wykonania. Mojego "pilota",czytaj żonę, urabiam już od dwóch tygodni. Wczoraj już prawie pękła, ale coś sie jeszcze waha.

Bartek
no to Panie.... tym lepiejBartex pisze: ... bo 30stego mam 30stke

wszelkie info co do kosztów, zgłoszeń i innych bajerów na naszej stronie www.jedynka.org.pl
@papas - w rzeczy samej - te same błonia, tam będzie zorganizowane pole namiotowe z węzłem sanitarnym, tam będzie cała nasza baza, ognisko i scena w tym miejscu co w zeszłym roku.

Limitu nie ma bo jest to zlot - czyli imprezka na luzaka, bez ciśnienia i z naciskiem na integrację, więc im więcej ludzi tym lepiej/ciekawiej/weselej
a terenu na sobotnie poszukiwania / niedzielną walkę jest wystarczająco, żeby kilkadziesiąt samochodów mogło jeździć i to nie jeden po drugim
"po niedzieli" lista zgłoszeniowa na stronie

"po niedzieli" lista zgłoszeniowa na stronie

lista startowa powieszona, potwierdzenia wysłane 
Przy okazji dodam, że chcemy zorganizować loterię fantową dla uczestników zlotu i nie tylko z atrakcyjnym nagrodami - wszystkie zebrane środki chcemy przekazać na małego Mateuszka ze skomplikowaną wadą serca: http://www.bochnianin.pl/index1.php?id=3773
Oczywiście każdy los wygrywa !

Przy okazji dodam, że chcemy zorganizować loterię fantową dla uczestników zlotu i nie tylko z atrakcyjnym nagrodami - wszystkie zebrane środki chcemy przekazać na małego Mateuszka ze skomplikowaną wadą serca: http://www.bochnianin.pl/index1.php?id=3773
Oczywiście każdy los wygrywa !