Parokrotnie na formu przez te parę lat spotkaliśmy sie w dyskusjach. Pamiętam Cię.
Chciałbym nawiązać do słów N@orbi - potwierdzam że cuda się zdarzają i jak brakować będzie sił to przypomnij sobie o nich.
Zdrowiej

Moderator: Marcin-Kraków
Co nagle to po diable. Daj się zorganizować i przelewy polecą.Antek pisze:Aukcje aukcjami, jednak proponuję wszystkim, którzy chcą pomóc Tarsusowi, prosty przelew na podany rachunek bankowy. Wiadomo, udział w aukcji jest bardziej widowiskowy, ale przelew kaski znacznie szybszy![]()
Co zresztą nie powinno przeszkodzić chętnym dodatkowo zalicytować na aukcji.
Miałem odebrać te koszulki od Elwooda ale ze względu na jego wyjazd na wyprawę i moje sobotnie przygotowanie do ślubu kolegi nie dałem rady. Trafiły w dobre ręce więc jest ok.Discotheque pisze:Dziwne sa drogi spraw i dzisiaj nie wiem dlaczego ale trafilo do mnie wieczorem 10 sztuk koszulek BluesMobile Azja 2008. Postaram sie je jutro sfotografowac dokladnie i wystawic na licytacje na Allegro. Rozmiar to XL i kolor czarny (jak to jest XL to ja jestem pizza, wedlug mnie to rozmiar XXXXXXL)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość