Mam pytanie ....
Czy wszystkie rundy do końca roku zostały odwołane

Pozdrawiam
pepe
Moderator: Pasza
Jak zwykle Ci najmniej zainteresowani mają najwięcej do powiedzenia. Szkoda, że to akurat Ty Feniks.Feniks pisze:Panowie, przestańcie to już umarło i nie żyje, a SEAT'a nie było i nie będzie.
Organizator na forum nie wchodzi więc po co?
Chłopie się tak nie irytuj, ja tylko chciałem rozwiać kolegów wątpliwości żeby już dali spokój i trochę pokasztanić. Nic nie mam do Ciebie i Twoich imprez. Nie zawsze wychodzi tak jak się planuje.Highway pisze:Jak zwykle Ci najmniej zainteresowani mają najwięcej do powiedzenia. Szkoda, że to akurat Ty Feniks.Feniks pisze:Panowie, przestańcie to już umarło i nie żyje, a SEAT'a nie było i nie będzie.
Organizator na forum nie wchodzi więc po co?
Do zobaczenia na trasach rajdowych (jak oczywiście pisanie na forum nie będzie kolidowało z Twoimi startami).
Cóż Cię tak ciekawi? Dlaczego nie odwiedzam forum?gri74 pisze:Highway pisze:Witam
Z przykrością informuję, że cykl imprez pod nazwą "Twoje 4x4 Challenge 2008" z powodu niskiej frekwencji (do rundy V zgłosiły się 4 załogi) zostaje odwołany.
P.S.
Nie odwiedzam forum.
ciekawe dlaczego ....
manipulacja ...Highway pisze:Cóż Cię tak ciekawi? Dlaczego nie odwiedzam forum?gri74 pisze:Highway pisze:Witam
Z przykrością informuję, że cykl imprez pod nazwą "Twoje 4x4 Challenge 2008" z powodu niskiej frekwencji (do rundy V zgłosiły się 4 załogi) zostaje odwołany.
P.S.
Nie odwiedzam forum.
ciekawe dlaczego ....
Brak czasu. Ot i wszystko.
1. to pomówieniasuzus pisze:tobie ku...a przykro
1 szemrane wyniki
2 brak organizacji czego kolwiek prucz poboru wpisowego
3 nagrody no na pierwszej były potem miały być co drugą
4 ostatni pucharek za 7,50 PLN
i ty liczyłeś na frekfencje
zepsułeś taki fajny produkt a proponowaliśmy z Gazfanem pomoc
że zrobimy runde na twoim terenie i pierwsza w gratisie
a teraz narzekasz że 4 auta sie zgłosiły
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości