Błąd - ABS+HDC+TC w Disco 2
Moderator: Jerry
- nowicjusz127
zaraz przyjdzie Olek i Ci powie:standerus pisze:Mógłbyś coś więcej?
nie wiecie gdzie szukać łozysk do D2??
kuźwa w sklepie kuźwa

Ostatnio zmieniony ndz wrz 28, 2008 10:08 pm przez TRAWOLT, łącznie zmieniany 1 raz.
LR Rendzi stajla 

- nowicjusz127
Olo srolo
Szukam łożysk do kół - patrzyłem na paddocku i d, na innych też jakoś posucha. Jakbym miał jak Olo sklep za rogiem to bym szanownemu gronu d... nie zawracał
.. Pewnie przy okazji bedę musiał na kompa wskoczyć, choć nie wiem czy mupety coś z tym dadzą radę... Serwis tutaj jakiś dziwnie przez stwórce w talenty obdarzony 

Szukam łożysk do kół - patrzyłem na paddocku i d, na innych też jakoś posucha. Jakbym miał jak Olo sklep za rogiem to bym szanownemu gronu d... nie zawracał

Od kiedy biorę prozac świat jest piękny
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
- nowicjusz127
- nowicjusz127
jak byś napisał w profilu skąd jesteś myślę, że byłoby prościejmblaszcz pisze:dobra, jestem już mądrzejszy, tylko gdzie na pojechać, bo nie każdy diagnosta umie to dobrze przeczytać?
a swoją drogą to o takich rzeczach już powinieneś wiedzieć np. http://www.lr.pl/zw.html
LR Rendzi stajla 

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Koledzy, byłem w tym servisie na bokserskiej w WWIE. Niestety nie widziałem, co napisał komputer przy tych moich świecących lampkach: ABS, TC i HBD. ten z serwisu mówił, że wyświetliło mu się Szutle Valve czy coś takiego. Stwierdził, że to modulator ABS do wymiany. Tylko jak ich zobowiązać do odpowiedzialności za takie diagnozy, jesli wymiana tego nie pomoże? Doradźcie co robić?
mokro, ale przepłynie....
- nowicjusz127