radio w UAZ-ie
Moderator: Student
- romanowicz_z3 car469b
klucz13 pisze:Gdzie chcesz tylko w głośnikach ma być membrama plastikowa lub aluminiowa takie głośniki montuje się na łódkach a z soli spłukują z wężaRudeBoy pisze: Tylko zastanawiam sie gdzie i jakie glosniki zamontowac co by ich woda nie zabila zaszybko..
no popatrz

na allegro chwilowo nie ma - widziałem już 3 razy wieć powinny niedlugo być
Tzarrr!!
- krzysiek-gdansk
ad.1 Forum ma tylko dobre odpowiedziRudeBoy pisze:No i to sa dobre odpowiedzi!
Ile takie glosniory moga kosztowac i gdzie tego szukac?
ad.2 Najtańsze już do stówki za komplet i nie takie złe
ad.3 Na giełdach sprzęty rtv,w sklepach z częsciami rtv , na allegro mogą cię naciąć i z reguły to robią bo dostaniesz z membramą papierową tylko metalizowaną fakt ładnie się błyszczą ale to szajs
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
ad.ad.1 BUHAHAA!! BUHAHAHA!!!klucz13 pisze: ad.1 Forum ma tylko dobre odpowiedzi
ad.3 Na giełdach sprzęty rtv,w sklepach z częsciami rtv , na allegro mogą cię naciąć i z reguły to robią bo dostaniesz z membramą papierową tylko metalizowaną fakt ładnie się błyszczą ale to szajs

[/url]
Ostatnio zmieniony śr cze 02, 2004 7:14 pm przez RudeBoy, łącznie zmieniany 1 raz.
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
- krzysiek-gdansk
Zlikwidować "niewiernego"RudeBoy pisze:ad.ad.1 BUHAHAA!! BUHAHAHA!!!klucz13 pisze: ad.1 Forum ma tylko dobre odpowiedzi
[/url]

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- krzysiek-gdansk
ad.ad.ad.1 Tylko dobre i bardzo dobreRudeBoy pisze:ad.ad.1 BUHAHAA!! BUHAHAHA!!!klucz13 pisze: ad.1 Forum ma tylko dobre odpowiedzi
[/url]
- krzysiek-gdansk
- krzysiek-gdansk
- krzysiek-gdansk
- Bartek z Wrocka
- jestem tu nowy...
Co do kaseciaka w Uazie to juz nad tym myslalem dawno temu i... wymyslilem!! Magnetofon na kieszeni (wyciagany) mam przymocowany pionowo od razu do fotela po lewej rece kierowcy... trzeba przewiercic fotelik i kupic aluminiowe obejmy ktorymi spokojnie mozna "opatulic" kieszen. A co do glosnikow to mam jedna duza kolumne (kiedy jezdze ostro wyciagam kabel i po prostu biore kolumienke do domu - wtedy nic jej nie zaleje
) z tylu pod siedzeniem pasazerow - dluga dosc mocna kolumienka (jeden glosnik basowy, dwa sredniotonowe i dwie piszczalki) - to juz niezle gra samo, a z przodu nad uchwytem do otwierania maski mam zamonotwany jeden glosniczek, tak samo po drugiej stronie - pasazera - nad przelacznikiem masy... Pozdrawiam

| UAZ 469b |
| Wrocław |
| Wrocław |
- Najmłodszy_Gazowiec
Re: radio w UAZ-ie
Mam pieknie grajacego jamnika przyklejonego na tasme za raczke do stelarzu plandeki. Projekt ma wiele plusow: nie kradna bo do domu zabieram, nie topi sie bo pod dachem dynda, gra nawet jak prondu w furze zbraknie bo na baterie, jeden minus tylko jest: w czasie jazdy nie da sie zmieniac stacji radiowych bo nie ma sterowania przy kierownicyWładek pisze:Polewać zabronione!!!
Jest tu ktoś na Forum, kto w UAZ-ie ma założone radio? A jeśli jest i ma, czy mógłby podzielić się tak wrażeniami słuchowymi jak i tajemnicą montażu głośników, radia itp?

ja myslałem zeby zamontowac radio w kieszeni przy prawych drzwiach pod deska rozdzielcza a głosniki 2 walnac na bokach pod deska rozdzielcza koło nóg kierowcy i pasazera do tego 2 pod ławkami zaraz za przednimi fotelami i 2 pod ławkami zaraz koło tylnego bortu, ale narazie to tylko plan jak bede miał garaz to mam zamiar zrealizowac
WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD