Moderator: Marcin-Kraków
Glupoty takie wypisujesz ze az glupiowołynka pisze:DOBINSONS-odradzam![]()
![]()
rozprowadzają to niepoważni goście, problem z dostepnościa i rzetelna informacją. Chciałem załozyć od nich zawias ale osrali mnie więc wybrałem OME . Bedę każdemu odradzał
![]()
![]()
To coś jak CCC i potem masz problem
Po co pier..lisz takie bzdetywołynka pisze:DOBINSONS-odradzam![]()
![]()
rozprowadzają to niepoważni goście, problem z dostepnościa i rzetelna informacją. Chciałem załozyć od nich zawias ale osrali mnie więc wybrałem OME . Bedę każdemu odradzał
![]()
![]()
... akurat w tym temacie Ci nie pomogęiskra69 pisze:mnie interesuje tjm suspision uzytkownicy![]()
wypowidzcie się
wyluzuj się chłopiewołynka pisze:DOBINSONS-odradzam![]()
![]()
![]()
![]()
wiesz co mnie w zyciu najbardziej wku... ci co zawsze staraja się być w srodku sprawy i wiedza wszystko najlepiej i wszystko widzą nawet jak ich nie ma...proponowali rozwiązanie, nie skorzystałeś - Twoja wola.
stąd taki wniosek, a nie inny.Maqlinka pisze:Chciałbym dodać, że w związku z zaistniałą sytuacją proponowaliśmy dostarczenie tego zawieszenia w terminie późniejszym w znacznie korzystniejszej cenie w ramach rekompensaty za zaistniałą sytuację.
Napisze Ci ze nie wiesz co to szwankujaca komunikacja przy zakupie. Poszperaj na forum to znajdziesz.wołynka pisze:ale teraz już wiesz że komunikacja w firmie szwankuje i to ostro.
Za ta kase jest markowy Dobinsonmaniak4x4 pisze:A może coś w tym styluhttp://moto.allegro.pl/item582303992_sp ... oyota.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości