dla porównania
Moderator: Kosiarz
Jeżeli słyszałeś 'jeb' to waliło może po górnych odbojach?Qpa_z_polski pisze:przy podkreconych mocno drązkach zjeżdzajac np z kraweznika miałem wrazenie ze tak jakby odbijał za mocno
O ile pamiętam, tylne parszywe sprężyny mają ze 2 cm więcej niż potrzebujesz. Dodatkowo są z grubszego o 1mm drutu niż miśkowskie. Zatem mniej się będą chciał uginać i pewnie z tego powodu dostaniesz jeszcze ze 2 cm liftu gratis.Adas pisze:ma ktoś może wymiary sprężyn do patrola ?
Szukam sprężyn o wysokości 42-43cm , średnica wewnątrz 145mm
obecnie mam sprężyny IRONMAN dające lift +50mm i są w stanie bez speju w aucie za niskie , po załadowaniu auta siada jeszcze bardziej .Eskapada pisze:.....
można by próbować od Land Rovera Discovery I . Tylna OME 764 ma wysokość 420 mm. Grubość zwoju 16mm. Ilość zwojów 8. Średnica 140Adas pisze:ma ktoś może wymiary sprężyn do patrola ?
Eskapada pisze:można by próbować od Land Rovera Discovery I . Tylna OME 764 ma wysokość 420 mm. Grubość zwoju 16mm. Ilość zwojów 8. Średnica 140Adas pisze:ma ktoś może wymiary sprężyn do patrola ?
Adas pisze:obecnie mam sprężyny IRONMAN dające lift +50mm i są w stanie bez speju w aucie za niskie , po załadowaniu auta siada jeszcze bardziej .Eskapada pisze:.....
Potrzebuję sprężyny dające lift + 80mm po dociążeniu
moja szkoła podkręcania drążków a pomorska szkoła to dwie różne szkołyAdas pisze:zrobie jutro foty to porównasz, mój przód jest znacznie wyżej
efekt będzie identyczny jak przy podkładach plus 10mmPrzemy pisze:Właśnie, udoskonaliłeś już te podkładki? Bo tam miałeś problem z pochyleniem koła.
Powiedzcie mi jeszcze czy jak przełożę sworzeń górny pod wahacz czy juz trochę nie poleci pochylenie?
też jestem ciekawIgorr pisze:Panowie a jak już montujecie te springi od Gr-a to jakie amorki dajecie??
tak ulegnie zmianie identycznie jak w przypadku podkładek /-\Przemy pisze:Chodzi mi o te pochylenie. Czy już ulegnie zmianie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości