Ale chyba nie o to chodzi zeby go na trytytkach wypuscic

Powolutku, mozolnie, dokladnie, walczymy z tematami elektrycznymi ktore zadal owner wozu.
Moderator: Kosiarz
Toć jeszcze miesiąc czasuGM pisze:a mieliśmy się na przełomie sierpnia i września w Turcji albo na Bałkanach zobaczyć![]()
i to tego roku
EGT - zaraz za turbiną. Ciśnieniomierz - będzie trójnik na przewodzie od IC do pompy, MAP-1 jest na przewód, nie na czujnik. EGT trzeba było dokupić (ale mają w sklepie).nemoleon pisze:czyli wybrales to co wstepnie planowalem
w ktorym miejscu wierciles na czujnik EGT i w ktorym na ciesnieniomierz?
w zestawie MAP-1 byl czujnik cisnienia czy tylko kontrolka ?
to samo z E1 byl czujnik EGT czy trzeba osobno dokupic ?
pozdrawiam,
No ladnie wkomponowane. U mnie bedzie troche wiecej rzezby mam ta ciut nowsza bude i cholera nie ma miejsca gdzie to wrzucic. Bede musial wrocic do pomyslu wywalenia radia 2DIN i wsadzenia czegos mniejszego + wskazniki,pyntront pisze: Edit: o, tak to wygląda za dnia
zazdrosc przez kolegow przemawia!!!!bigos pisze:raczej Tybero dał odpowiedźMroczny pisze:wartość nie zawsze w pieniądzach się mierzy... każdemu wedle potrzeb
![]()
niektórzy muszą sobie powiększać pojemnością silnika![]()
KtóregoIgor909 pisze: Pyntront ... dawaj linka do tego cudeńka![]()
A nie nie, ja nie ciśnieniuje, bawi mnie ta sytuacjaBa pisze:Pyntront, dej spokoja, olej temat, upuść ciśnienie i ciesz sie dalej zmotą.
To nie Ty latasz damskim autem i interesujesz się wielkością innych.
Anopyntront pisze: Którego?
Zdecydowanie ...Mroczny pisze: trzeba jakieś Naczalstwo w aucie wozić?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości