CZARNY OPEL FRONTERA Z FLAGĄ NA ANTENCE
Moderator: Mroczny
CZARNY OPEL FRONTERA Z FLAGĄ NA ANTENCE
Dziś 28 września 2009 roku o godzinie 11 na myjnie BP przy al. 29 listopada 39 wjechał CHAM czarnym oplem Frontera, nie nazwę cię kolega, ale skończonym chamem, zostawiłeś po sobie mega syf i dzięki takim chamom jak Ty, przeganiają nas z myjni.
Po czym cię poznać ?
Wyciągarka z przodu, i "czarna flaga na antence z tyłu. Mając pełną świadomość narobienia syfu, zwiałeś jak tchórz z myjni z prędkością światła.
Mam nadzieję, że spotkam Cię gdzieś w lesie i wygarnę publicznie co o tobie myślę, chamie!
Numery rejestracyjne Twoje zostawiłem na stacji u kierownika.
Po czym cię poznać ?
Wyciągarka z przodu, i "czarna flaga na antence z tyłu. Mając pełną świadomość narobienia syfu, zwiałeś jak tchórz z myjni z prędkością światła.
Mam nadzieję, że spotkam Cię gdzieś w lesie i wygarnę publicznie co o tobie myślę, chamie!
TADEO
Re: CZARNY OPEL FRONTERA Z FLAGĄ NA ANTENCE
nie ładnie pisać o kimś per "cham"
o ile wiem regulamin myjni nie zabrania mycia brudnych samochodów,
to była myjnia ręczna czy automat ?
o ile wiem regulamin myjni nie zabrania mycia brudnych samochodów,
to była myjnia ręczna czy automat ?
podać Ci nr telefonu ?architeo pisze: Mam nadzieję, że spotkam Cię gdzieś w lesie i wygarnę publicznie co o tobie myślę....
http://www.opelfrontera.pl A sport 2.0 96`
na priwa wysłałem Ci mój numer telefonu
jak masz odwagę to zadzwoń
a tak do wiadomości wszystkich
"syf" polegał na tym że auto było ubłocone, i jak się go umyło no to błoto pospadało w myjni
rozumiem ludzi, którzy myją zwykłe auta i ich to wkurza, że potem jest brudno
ale my też musimy gdzieś je myć
poza tym stacja zarobiła na moim myciu 60 zł nie robiąc nic
"syf" polegał na tym że auto było ubłocone, i jak się go umyło no to błoto pospadało w myjni
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 12:30 pm przez dljm, łącznie zmieniany 1 raz.
FROTKA 3,2V6 LIMITED LONG 2001
jak chcesz możemy się umówićarchiteo pisze:Mam nadzieję, że spotkam Cię gdzieś w lesie i wygarnę publicznie co o tobie myślę, chamie!

znaczy, że uważasz, że wszystko ok i jestes w prawie obić paszczę koledze, co smial nazwać chamem tak zacne zachowanie? Wszak to 6 dych za nic
dobrze zrozumialem??
właśnieMroczny pisze:??
znaczy, że uważasz, że wszystko ok i jestes w prawie obić paszczę koledze, co smial nazwać chamem tak zacne zachowanie? Wszak to 6 dych za nic
[...]

Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
Ja tylko chciałbym zauważyć, że żadna myjnia samoobsługowa nie ma na wyposażeniu miotły czy łopaty co by posprzątać po sobie błoto - przynajmniej we Wrocławiu 

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
-
- jestem tu nowy...
oraz Panowie juz sie wymienili numerami telefonow wiec moze niech to zalatawiaja miedzy soba 

eskapada: prawdziwy terenowiec lopate wozi ze soba 
--
sa tacy, co uwazaja, ze gruby portfel zalatwi wszystko (vide temat, ktory zarzucilem o jezdzeniu po parku narodowym w beskidzie niskim - kupil se (pozwolenie/karnet na myjke/wpisz inne), to mu wszystko wolno - nota bene ciekawe od kogo, bo nawet minister ochrony srodowiska nie moze wydac pozwolenia na takie imprezy w parku czy otulinie).
dljm - jesli jezdzisz froterka to podejrzewam, ze robisz serwis u lolka.
jak myslisz, gdzie pojdzie kierownik stacji z pretensjami na dzien dobry? do wypozyczalni skuterow?
--
kuzwa - offroad to nie gruby portfel, offroad to tread lightly.

--
sa tacy, co uwazaja, ze gruby portfel zalatwi wszystko (vide temat, ktory zarzucilem o jezdzeniu po parku narodowym w beskidzie niskim - kupil se (pozwolenie/karnet na myjke/wpisz inne), to mu wszystko wolno - nota bene ciekawe od kogo, bo nawet minister ochrony srodowiska nie moze wydac pozwolenia na takie imprezy w parku czy otulinie).
jak myslisz, gdzie pojdzie kierownik stacji z pretensjami na dzien dobry? do wypozyczalni skuterow?
--
dljm pisze:na priwa wysłałem Ci mój numer telefonu
Szanowny "kolego".
Chamem zostałeś nazwany za POZOSTAWIENIE kupy błota za sobą !
Czy skoro wydałeś 60 dych na myjnie był jakiś problem wydać piątkę i spłukać błocko po sobie do kratki ?
Czy naprawdę nie widzisz problemu w pozostawianiu syfu po sobie i wydawaniu dzięki temu złego świadectwa off roadowcom ?
W pobliżu tej myjni (100 m) jest warsztat Raffi, Off Serwis, i serwis Rafała. Trzy offrodawoe warsztaty, super, że dzięki tobie chłopaki zapewne będą musieli omijać myjnie jako ci, co zostawiają po sobie syf..
TADEO
chętnie, ale czy wjedziesz swoją frotką tam gdzie ja swoją toyką ? he hedljm pisze:jak chcesz możemy się umówićarchiteo pisze:Mam nadzieję, że spotkam Cię gdzieś w lesie i wygarnę publicznie co o tobie myślę, chamie!
TADEO
daj spokój
wydal chłop 6 dych za nic to chyba ma prawo zachowac się jak u siebie

wydal chłop 6 dych za nic to chyba ma prawo zachowac się jak u siebie

ja tak nieśmiało
- tak sobie tam w Krakowie robicie?
U nas( bei uns
) wystarczy grzecznie powiedzieć, że jest się terenufkom, dadzą łopatkę, miotełkem a jak się dogadasz( 5 zł) to sami fajnie posprzątają.
Stacja Viva koło poligonu- kto był ten wie. Właściciel też podchodzi ze zrozumieniem, ale najfajniej jest jak 3,4 auta się myją to potem koleji jakoś nie ma do samoobsługowej
Pozdrawiam centoli

U nas( bei uns

Stacja Viva koło poligonu- kto był ten wie. Właściciel też podchodzi ze zrozumieniem, ale najfajniej jest jak 3,4 auta się myją to potem koleji jakoś nie ma do samoobsługowej

Pozdrawiam centoli

do @dljm, a jak kolego nasrasz, to też wody nie spuścisz ?
nie o to chodziMroczny pisze:??
dobrze zrozumialem??
chodzi o to że tak naprawdę nie znalazłem myjni w Krakowie, która chciała by umyć auto prosto z terenu
myjnie ręczne mówią że nawet jakby wzięły 2 razy tyle co za osobówkę, to i tak się nie opłaca, bo zejdzie dużo czasu na mycie i sprzątanie
myjnie automatyczne odpadają, bo nie sa wstanie umyć podwozia
a myjnie reczne, no cóż nie sa przystosowane do mycia tak brudnych aut
tak naprawdę to nie ma czym po sobie posprzątać
nie ma ani łopaty, ani niczego do czego można błoto wywalić
jak zacząłem zmywać ten syf (torf) to zaczęła się zatykać kratka ściekowa, więc odpuściłem)
nie ma także bieżącej wody, żeby np. umyć pistolet, którym się myło auto, a który się zachlapał od błota
jeżeli znacie jakąś myjnie 4x4 to zapodajcie adres, aby tego typu sytuacje nie miały miejsca
i nie chodzi tu tylko o mnie, ale też o innych którzy mają ten sam problem
nie nie serwisuję samochodu u lolka, tak więc moze Pan lolek powiedzieć z czystym sumieniem że mnie nie znamazeno pisze:eskapada: prawdziwy terenowiec lopate wozi ze soba
--
--
- chemik2000
-
architeo pisze: Mam nadzieję, że spotkam Cię gdzieś w lesie i wygarnę publicznie co o tobie myślę, chamie!
Widze ze bez spotkania w lesie sie nie obejdzie, chetnie przyjade popatrzec

ok przyjmuje wyzwanie, możemy się gdzieś umówić, zobaczymy które auto jest lepszearchiteo pisze:chętnie, ale czy wjedziesz swoją frotką tam gdzie ja swoją toyką ? he hedljm pisze:jak chcesz możemy się umówićarchiteo pisze:Mam nadzieję, że spotkam Cię gdzieś w lesie i wygarnę publicznie co o tobie myślę, chamie!

mazeno pisze:eskapada: prawdziwy terenowiec lopate wozi ze soba
--
--
to lepiej umyc auto w rzece ?
myjnia słuzy do mycia i nie rozumiem zamieszania
http://www.opelfrontera.pl A sport 2.0 96`
- chemik2000
-
dljm pisze: ok przyjmuje wyzwanie, możemy się gdzieś umówić, zobaczymy które auto jest lepsze
Sugerowalbym niesmiale zeby to bylo na nieubitej ziemii...........
dljm pisze:nie o to chodziMroczny pisze:??
dobrze zrozumialem??
chodzi o to że tak naprawdę nie znalazłem myjni w Krakowie, która chciała by umyć auto prosto z terenu
G..WNO prawda, wyobraź sobie, że 50 metrów, obok jest myjnia, która myje mi uje..ną po dach furę za 80 zeta (łącznie ze środkiem i trza wyraźnie powiedzieć, że że nie chcesz nabłyszczacza na simexy !
j
TADEO
no i znowu emocję, jak znasz to po prostu napisz gdzie, a nie rzucaj mięsemarchiteo pisze:dljm pisze:nie o to chodziMroczny pisze:??
dobrze zrozumialem??
G..WNO prawda, wyobraź sobie, że 50 metrów, obok jest myjnia, która myje mi uje..ną po dach furę za 80 zeta (łącznie ze środkiem i trza wyraźnie powiedzieć, że że nie chcesz nabłyszczacza na simexy !
j
nie wszyscy przecież muszą o tym wiedzieć
czy myślisz że świadomie pojechałbym na BP, gdybym wiedział że za 50 m jest taka myjnia?
pomyśl zanim zaczniesz się wkurzać
dljm pisze: pomyśl zanim zaczniesz się wkurzać
fajnie to brzmi, w kontekście zostawienia brudnej myjni z całym osprzętem włącznie ( jak sam opisałeś ) dla
następnej osoby która wjedzie umyć auto...

łoś też człowiek
nawet jak nie serwisujesz u lolka to i tak mu (plus raffikom i macanemu) robisz bydlo.
nie ty jeden masz usyfione auto, a jakos kazdy sobie z tym radzi.
a co do umawiania sie, ktore auto jest lepsze - to kierowca jest lepszy, nie auto. a tys sie juz popisal.
nie ty jeden masz usyfione auto, a jakos kazdy sobie z tym radzi.
a co do umawiania sie, ktore auto jest lepsze - to kierowca jest lepszy, nie auto. a tys sie juz popisal.
>fajnie to brzmi, w kontekście zostawienia brudnej myjni z całym osprzętem włącznie
>( jak sam opisałeś ) dla następnej osoby która wjedzie umyć auto...
he, he - fajnie to brzmi w kontekscie awantury o wjezdzanie do parku narodowego.
kolega zielonka zmienil zdanie n/t tread lightly?
>( jak sam opisałeś ) dla następnej osoby która wjedzie umyć auto...
he, he - fajnie to brzmi w kontekscie awantury o wjezdzanie do parku narodowego.
kolega zielonka zmienil zdanie n/t tread lightly?