To najstarsza pozycja , mam też nowsze i nigdzie tego nie ma, ale to wcale nie przesądza że gdzieś tam ,coś tam i zapomnieli . Jak narazie jestem na niesys-kom pisze:no to raczej nowe to nie jest

Moderator: Student
To najstarsza pozycja , mam też nowsze i nigdzie tego nie ma, ale to wcale nie przesądza że gdzieś tam ,coś tam i zapomnieli . Jak narazie jestem na niesys-kom pisze:no to raczej nowe to nie jest
Ma przetłoczenie a zastosowań zylionsys-kom pisze:tez tak mi przyszło to do głowy ale uaz ma na tylnej klapie takie drzwiczki i na nich miejsce na lampe wsteczna
klucz13 pisze:Katalog z 1960 r.
myślę ,że nie ma czego szukać w miejscu gdzie powinien być nie ma go -jest zaznaczony okrąg (może to być zaślepka - ale tego nie jestem pewny)GikroV pisze:więc ma skrzynie ze starszegoalbo poszukaj dobrze
Jest " wylącznik powrotnej fary " co to jest owa faraGikroV pisze:Pierwsze Uazy nie miały światła wstecznego. Później wersje z prostokątnymi lampami z tyłu miały już lampe wstecznego włączaną automatycznie - aczkolwiek w polskim woju dorzucali między czujnik w skrzyni a lampę normalny włącznik aby dało się ręcznie wył. światło.
Podejrzewam że ruskie opcjonalnie dokładali do starszych wersji światło wstecznego bo w instr z 1976 jest jak byk:
37...
bieg wsteczny ? No bo przecież nie powrót ramion wycieraczek na miejsce spoczynkoweklucz13 pisze:Jest " wylącznik powrotnej fary " co to jest owa faraGikroV pisze:Pierwsze Uazy nie miały światła wstecznego. Później wersje z prostokątnymi lampami z tyłu miały już lampe wstecznego włączaną automatycznie - aczkolwiek w polskim woju dorzucali między czujnik w skrzyni a lampę normalny włącznik aby dało się ręcznie wył. światło.
Podejrzewam że ruskie opcjonalnie dokładali do starszych wersji światło wstecznego bo w instr z 1976 jest jak byk:
37...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości