wyciagarka z obrazka wazy 40 ponad kilo, do tego plyta i lina robi sie 50.
Nie kupie sznurka za 1500zl bo mnie na to nie stac, nie zarabiam az tyle, na ta wyciagarke to bede musial sie niezle szarpnac albo mi swiety mikolaj przyniesie
Co tego czy jest potrzebna wyciagarka, ostatnio sie okazalo ze jest. Pojechalem sobie na blotko w okolicy, ugrzazlem, no i kupa. Mialem lopatke i kolege, jakos zesmy sie wykopali, udalo sie. Wyciagnac z tamtad by mnie tylko mogl terenowiec z wyciagara, dojazd bardzo ciezki bo przez mala sadzawke, na kinetyka nie bylo rozpedu, bo to bloto i ze tak powiem nie starczylo by trakcj, ja ledwo jechalem, moze moj samochod kotem nie jest ale ..... Po drugi hi lift i kirfor, no nie bardzo bo tego sie używa jak sie chcesz pobawic i potaplac, no i czasem chce ale wtedy akurat to nie bylo zbyt wskazane(kolega szedl na randke ja na spotkanie z tesciami, taki mial byc ot co wypadzik do lasu). Pozatym kirfor kosztuje prawie tyle co wyciagarka, tyle ze nie trzeba go na stale instalowac.
To moze olac to do przodu (beee

_) i zalozyc odrazu w tym projekcie ze sie wyciagam po swoich sladach i atakuje jeszcze raz?