czyżbyś hienował za naszej imprezieczesław&jarząbek pisze:ogłoszenie komercyjne:

Moderator: Misiek Bielsko
czyżbyś hienował za naszej imprezieczesław&jarząbek pisze:ogłoszenie komercyjne:
jeśli nie sprzedam to pojadęseburaj pisze:eeeno co Ty
nie pojedziesz tym wynalazkiem z awatara ?
w sumie to trzema.Igor909 pisze:czyżbyś hienował za naszej imprezieczesław&jarząbek pisze:ogłoszenie komercyjne:![]()
nie ciśnieniuj @bigos, bylem Vitarką na pierwszej edycji i jakoś przetrwaliśmy (i ona i ja)bigos pisze:jeśli nie sprzedam to pojadęseburaj pisze:eeeno co Ty
nie pojedziesz tym wynalazkiem z awatara ?pod bazę
dalej z chęcią jako pilot
![]()
no chyba że wcześniej kupie samuraia
czesław&jarząbek pisze:ogłoszenie komercyjne:
dysponuję dwoma siedmiomiejscowymi samochodami terenowymi w terminie zlotu lemingów. jestem otwarty na propozycje.
się nie ciśnieniujeczaya pisze:nie ciśnieniuj @bigos, bylem Vitarką na pierwszej edycji i jakoś przetrwaliśmy (i ona i ja)bigos pisze:jeśli nie sprzedam to pojadęseburaj pisze:eeeno co Ty
nie pojedziesz tym wynalazkiem z awatara ?pod bazę
dalej z chęcią jako pilot
![]()
no chyba że wcześniej kupie samuraia![]()
to imprezka integracyjno-turystyczna a nie upalanie po górach![]()
w ogóle to zakładaj MTeki i ogień a nie samuraia szukasz
a no i najważniejsze, nie zapisuje się na społeczną listę bo i tak zmieni się ona 11005637 razy - wyślę zgłoszenie dwa tygodnie wcześniej, ok orgi ?
Wchodzę. To 6 biegowe mi podpasi.czesław&jarząbek pisze:ogłoszenie komercyjne:
dysponuję dwoma siedmiomiejscowymi samochodami terenowymi w terminie zlotu lemingów. jestem otwarty na propozycje.
wpadnij to ci zrobie odpowiednie umowy:)czesław&jarząbek pisze:ogłoszenie komercyjne:
Właśnie po 6 latach wygrałem batalię z Allianzem ...Drako pisze: wpadnij to ci zrobie odpowiednie umowy:)
jak ktos dacha walnie, to sobie wybudujemy po domu
to się inaczej kalkuluje bo odsetki w sprawie lecą przecież - taniej jest walczyć w sądzie z jednym klientem bo w pozostałych dziewięciu sprawach ludzie odpuszczają i do sądu nie idąDrako pisze:taniej jest ubezpieczalni wynajac 3 radcow jak olac procent, ktory twoje pieniadze moga wypracowac na koncie przez te pare lat
jakby mowil czesiu...to elementarne
Dla Pana 2 miejsca w extremie....? Proszę bardzo.rafi 109 pisze:wilcze - II tura
1. Rafi 109 (1+1)
Wilcze mają swoje założenia, jest to impreza rodzinna, również dla dzieciaków i nie będziemy tego zmieniać.chera pisze:Igor a moze zróbcie dwie tury. W końcu roadbooki będą przygotowane, trasy tez a jak widac ludziom bardzo zalezy na Waszej imprezie:) pierwszy termin dla aut bardziej podstawowych, drugi dla ekstremistow
Przecież Igor od początku mówi że ma być 40?chera pisze:Kosa źle mnie zrozumiałeś.
Po prostu podział tych 80 załóg z których żadna z własnej woli nie zrezygnuje, mowie ci będą wojny.
kosa20 pisze:Wilcze mają swoje założenia, jest to impreza rodzinna, również dla dzieciaków i nie będziemy tego zmieniać.chera pisze:Igor a moze zróbcie dwie tury. W końcu roadbooki będą przygotowane, trasy tez a jak widac ludziom bardzo zalezy na Waszej imprezie:) pierwszy termin dla aut bardziej podstawowych, drugi dla ekstremistow
Jest sporo imprez dla ekstremistów i sporo lajtowych, więc jest się gdzie wyżyć, a nie da się dopasować charakteru imprezy do wszystkich zachcianek.
Poza tym jakoś przez dwie edycje, w nocnych próbach jechało raptem kilka aut, pomimo wcześniejszych "tłumów" ekstremalnych na forum.
chcę przypomnieć, że na zlot Nissana (pomysł wygenerowany pod naciskiem forumowiczów) zapisało się ponad 50 załóg. Potwierdziło na maila bodajże 9, jak przyszło co do czego...chera pisze:Jedno jest pewne chętni są:)
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości