Dołączył nowy
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Dołączył nowy
Cześć jestem nowy od miesiąca posiadam UAZ-a z 1988r.
Re: Dołączył nowy
Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
I dał plamę na wejściu

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Zawsze może nowego nicka zarejestrować i spróbować jeszcze razklucz13 pisze:I dał plamę na wejściu![]()

Pozdrawiam!
Marcin
Marcin
ale chociaż sie przywitał
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
Sprzedaj go jak najszybciej chyba że masz dużo wolnego czasu 

-
- jestem tu nowy...
Nie mam grubego portela z kasą. Posiadam od chyba 1989 do chwili obecnej na chodzie przreobionego JUNAKA oraz "beczkę "Mercedesa 300D z roku 1983 po remoncie silnika
i nie uważam, się za całkiem zielonego w sprawie budowy silników i podzespołów. Trochę wyrozumiałości. Poza tym Dziękuję za. Odpowiedź.
i nie uważam, się za całkiem zielonego w sprawie budowy silników i podzespołów. Trochę wyrozumiałości. Poza tym Dziękuję za. Odpowiedź.
Ja też witam, też mam 1988, ale już kilka lat. Portfel - faktycznie okresowo chudnie, ale za to dzielnośc w terenie zadowalająca. Niezawodność - w mniejszym stopniu.woltek pisze:Cześć jestem nowy od miesiąca posiadam UAZ-a z 1988r.
Przepraszam, że żyję - to się więcej nie powtórzy...
mój jest 1974, zapłaciłem za niego 600 zł
a przy 14000 zł przestałem liczyc ile mnie kosztował
a przy 14000 zł przestałem liczyc ile mnie kosztował
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
tak jak mójqzi666 pisze:witajcie. ja od kilku dni posiadam 1986r

daj zdjęcia albo opisz co masz pod maską... jaki silnik? wspomaganie hamulców? kierownicy? najlepiej daj zdjecia z pod maski

ciekawe czy będzie tak jak u mnie
tak jak mój 
daj zdjęcia albo opisz co masz pod maską... jaki silnik? wspomaganie hamulców? kierownicy? najlepiej daj zdjecia z pod maski
ciekawe czy będzie tak jak u mnie[/quote]
pod maska ponoc wolga a reszta orginalna zadnego wspomagania:(teraz w ustawialni gaznikowej jak bede mial sposobnosc na pewno zrobie zdjecia i wkleje:)

ciekawe czy będzie tak jak u mnie[/quote]
pod maska ponoc wolga a reszta orginalna zadnego wspomagania:(teraz w ustawialni gaznikowej jak bede mial sposobnosc na pewno zrobie zdjecia i wkleje:)
nazywamsie N'Avoie ooooo
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam
też kupilem sobie Uaza i zauwarzylem ze robi się z niego mała skarbonka 
to tej pory rozerbalem do na czesci pierwsz, poczyścilem pomalowalem i poskaladalem narazie cale zawieszenie i zalozylem do niego silnik od merca 3litrowy w dizelku, teraz walcze z budą bo nie jest w najlepszym stanie.
Mam jeszcze do was pytanko od czego najlepiej zalozyć kolumne kierownicy ze wspomaganiem
?????

to tej pory rozerbalem do na czesci pierwsz, poczyścilem pomalowalem i poskaladalem narazie cale zawieszenie i zalozylem do niego silnik od merca 3litrowy w dizelku, teraz walcze z budą bo nie jest w najlepszym stanie.
Mam jeszcze do was pytanko od czego najlepiej zalozyć kolumne kierownicy ze wspomaganiem

Kia K2700
Lublin
Volvo FE6
DAF 45
UAZ
i takie dziwne inne maszyny
Lublin
Volvo FE6
DAF 45
UAZ
i takie dziwne inne maszyny
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... e#p2427898majsterm pisze:Witamteż kupilem sobie Uaza i zauwarzylem ze robi się z niego mała skarbonka
Mam jeszcze do was pytanko od czego najlepiej zalozyć kolumne kierownicy ze wspomaganiem?????
Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
Mam silnik 3,0D z MB, oryginalną pompę z MB i przekładnie też z MB umieszczoną przy pierwszej rozpórce ramy. Wąs z MB rozwiercony na stożek Uaza.
Dwa lata walczy w ciężkim terenie i nic się nie dzieje 

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
- piotrek_uaz
Czyli masz przekladnie przed mostem i was skierowany do tylu ? Masz pelen zakres skretu przy tej przekladni ?Balu-Balu pisze:Mam silnik 3,0D z MB, oryginalną pompę z MB i przekładnie też z MB umieszczoną przy pierwszej rozpórce ramy. Wąs z MB rozwiercony na stożek Uaza.![]()
Dwa lata walczy w ciężkim terenie i nic się nie dzieje
Piotrek
zmota sie mota
Długie pagiero osobówka

Długie pagiero osobówka