jestem babok i poszukuje jakiegoś auta na początek

pozdr
Moderator: Albert_N
witam!Babok_81 pisze:witam .....
jestem babok i poszukuje jakiegoś auta na począteknp: suzuki samuraj:)
pozdr
hajmiskinson pisze:Witam wszystkich !
Przymierzam się do zakupu samurajki/vitarki , jestem z krakowa .
ps. bardzo ciekawe forum .
pozdrawiam
RagnarTheRed pisze:Kłaniam się nisko, wreszcie z własnym autem a nie tylko sympatyk.
Chwilę to trwało, zaczęło się od marzeń o Nivie, potem na poważnie szukało się Vitarki, ostatecznie Najlepsza z Żon wyraziła zgodę na auto dowolnej marki, byle "japońskie i czerwone".
Do zakupu doszło wczoraj, Zuza z października 99 ... na razie wszystko się nam w niej podoba, strasznie dzielny samochodzik.![]()
O tym jakie niespodzianki mogą się czaić w tym naszym nabytku na razie wolimy nie myśleć ...
Gdyby któryś z kolegów mógł polecić rzetelnego magika od Suzuk w Krakowie byłbym wdzięczny ... tak, żeby ocenić skalę zagrożeń.;P
PozdrawiamRagnarTheRed pisze:O, pięknie dziękuję za namiar, to podjadę któregoś dnia, żeby osłuchał i popatrzał na Zuzkę ... a wydaje mi się, że widziałem kolegę w poniedziałek, albo na dwupasmówce pod REAL/GEANT albo gdzieś przy tandecie ... no w każdym razie był to Sami jak z twojego awatara, ku mojemu zdziwieniu Najlepsza z Żon wyraziła się słowami "fajne ma opony"
a jak już go posiądziesz to zobaczymy czy będziesz pisała ze piękny i słodki hehehe ...powodzeniaharmony pisze:Witam
Agata z Łasku. Już niedługo będę posiadaczką cudownego Samuraia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości