UAZ - 31512 z zamkniętym nadwoziem
Moderator: Student
UAZ - 31512 z zamkniętym nadwoziem
Jak w temacie. Chodzi mi o to czy można gdzieś kupić takiego uaza. Czyli coś takiego jak hunter.
Re: UAZ - 31512 z zamkniętym nadwoziem
na stronie tarmotu jakiego widziałem, więc można
"Mamy przyjemność zaoferować nowe samochody terenowe UAZ od wersji podstawowej (standardowej) oznaczonej symbolem 31512-10 do wersji najbogatszej (najlepiej wyposażonej) oznaczonej symbolem 31519-10 (model 31519 jest w standardzie wyposażony w dach metalowy)"
"Mamy przyjemność zaoferować nowe samochody terenowe UAZ od wersji podstawowej (standardowej) oznaczonej symbolem 31512-10 do wersji najbogatszej (najlepiej wyposażonej) oznaczonej symbolem 31519-10 (model 31519 jest w standardzie wyposażony w dach metalowy)"
No to ja też wiem ale mi nie chodzi o nowego. Tylko uzywanego. One są prawdopodobnie produkowane od 1995r.
A na naszym rynku takich używek nie widać. Juz od dawna śledzę ogłoszenia ale jeszcze się z takim nie spotkałem.
A na naszym rynku takich używek nie widać. Juz od dawna śledzę ogłoszenia ale jeszcze się z takim nie spotkałem.
- GikroV
-
Czasami się trafiają przez ostatnie lata kilka widziałem na allegro ( chyba 3
)

UAZ 469B: Radiostacja WD-43 / RD-115ZT (uazy.pl)
Ja szukam od jakiś dwóch lat i nie moge trafic 

- GikroV
-
Był khaki i biały - prawie nówka o ile dobrze kojarzę z orurowaniami i bagażnikiem dachowym 

UAZ 469B: Radiostacja WD-43 / RD-115ZT (uazy.pl)
ale pewnie cena też odpowiednia będzie
nówka coś koło 49-52 tysie
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
No tak ale ta nówka to już Hunter. A mi nie o takiego chodzi. Na youtube w ruskich filmach jest ich mase tylko u nas ich nie ma. 

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Witam wszystkich bo to chyba mój pierwszy post. Forum śledzę od dawna, ale nie miałem nic konkretnego do na pisania.
Czy o takiego uaza wam chodzi??

Byłem w posiadaniu takiego rok temu, bardzo fajna sprawa;)
Czy o takiego uaza wam chodzi??

Byłem w posiadaniu takiego rok temu, bardzo fajna sprawa;)
Czego nie ma to się nie zepsuje
Proste jak konstrukcja uaza xD
Dokładnie o takiego. Gdzie go kupiłeś?? I szkoda że już go nie masz. 

dało się w tym dach zdejmować? i ile ważył?
gri74 pisze:gorszego zakupu chyba nie można sobie wyobrazić.....
Wypowiedzi też

W związku z Twoimi "kiblowatymi" wypowiedziami w wątkach o Uazach polecam Stoperan Powinien pomóc.

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
Balu-Balu pisze:gri74 pisze:gorszego zakupu chyba nie można sobie wyobrazić.....
Wypowiedzi też![]()
W każdym poście srasz na Uaza. Ze się nie podoba to rozumie. Nic na siłę.
W związku z Twoimi "kiblowatymi" wypowiedziami w wątkach o Uazach polecam Stoperan Powinien pomóc.![]()
Dokładnie tak jak piszesz Balu. W pełni się zgadzam. Zawsze zostaje mu rower "Ukraina"
A mi się podoba jak za kazdym razem tylko ty zaciekle bronisz tego zabytku motoryzacji , co poniekąd jest ciekawe i zastanawiam sie co tym razem napiszesz, zaprzeczając faktom oczywistymBalu-Balu pisze:gri74 pisze:gorszego zakupu chyba nie można sobie wyobrazić.....
Wypowiedzi też![]()
W każdym poście srasz na Uaza. Ze się nie podoba to rozumie. Nic na siłę.
W związku z Twoimi "kiblowatymi" wypowiedziami w wątkach o Uazach polecam Stoperan Powinien pomóc.![]()

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Bzdury piszesz
Nie wiesz jak wyjść z sytuacji i teraz cukrujesz.

Ostatnio zmieniony pn mar 01, 2010 10:52 am przez Balu-Balu, łącznie zmieniany 1 raz.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
Myślę, że każdy posiadacz tego "zabytku motoryzacji" zna plusy i minusy tego samochodu więc o czym tu mowa. Jeden będzie uważał, że warto kupić dany egzemplarz za jakąś kwotę a drugi będzie uważał, że to strata pieniędzy. Koniec i kropka. 

Waga chyba ta sama co w 469b. Dachu nie dało się ściągnąć, no bo jak, skoro to całość... chyba, że ktoś odetnie szlifierką kątową (Bosch).Feynman pisze:dało się w tym dach zdejmować? i ile ważył?
Jak widać na tej fotce to on nie tylko dachem się różni. Np. wycieraczki przedniej szyby, regulowane fotele, cokpit z tworzywa sztucznego (ale z tego co obczaiłem pod spodem była standardowa blacha z tłoczeniami które można było wyciąć i powkładać wszystkie zegary).
Jedyne co mi się nie podobało to ze samochód z 2002r rdzewieje;/ wtedy był 2008r i doszliśmy z tata do wniosku, że w fabryce to chyba pijani byli i nie przygotowali blachy do malowania, lub co gorsze malowali na rdze. Na foto tego nie widać, ale z bliska rude smugi/naloty wychodziły...
Czego nie ma to się nie zepsuje
-
-
Cos takiego jak szukasz http://www.allegro.pl/item943268547_uaz_hunter.html przegladałem oferty jak to codziennie z ciekawosci
Krzysiek
Tytuł powinien być: "UAZ prawie jak Hunter".
Swoją drogą to ludzie są dziwni, po co pisać że to hunter? Bo wątpię, że ktoś nie wie co ma jak ma pełno części do tego, ehh widać kombinatorów nam w kraju nie brakuje...

No jest fajny
ale cene to wywindował. trzeba by było go zobaczyć

Jak by zszedł do 8,5 to warto brać, dość rzadko się pojawiają. A, ten nie robi złego wrażenia...ludzie jak się kładzie kasę to najczęściej miękną w swoich zadaniach cenowych.