Terrafirma
Moderator: Jerry
Terrafirma
Ciekawy jestem
jakie amory wam do liftu sprzedali ?
chodzi o disco 2 ..i numer amora ?
powinny być- TF127 i TF128
jakie amory wam do liftu sprzedali ?
chodzi o disco 2 ..i numer amora ?
powinny być- TF127 i TF128
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Re: Terrafirma
Never again.
Kupilem set do defa. Amory niby z Australii, springi tyz. Zalozylem wyjezdzam - dupa mi podskakuje. Amor rozciagniety na maxa. Nie wiem czy seria zwalona, czy ktos mi dobral/podal zle numery czy wszystkie takie maja jak sie zalozy do 110 - nie kupie karwa wiecej i tyle. Amory zrzucilem i poszly do kosza. Odkad procompy przestaly wybuchac (tak czesto
) i kosztuja 25£, po kiego cudowac.
[edit]
plus dodam ze po pierwszym wyjezdzie - kilkaset metrow po czarnym - jeden amor sie zdazyl rozszczelnic...
Kupilem set do defa. Amory niby z Australii, springi tyz. Zalozylem wyjezdzam - dupa mi podskakuje. Amor rozciagniety na maxa. Nie wiem czy seria zwalona, czy ktos mi dobral/podal zle numery czy wszystkie takie maja jak sie zalozy do 110 - nie kupie karwa wiecej i tyle. Amory zrzucilem i poszly do kosza. Odkad procompy przestaly wybuchac (tak czesto

[edit]
plus dodam ze po pierwszym wyjezdzie - kilkaset metrow po czarnym - jeden amor sie zdazyl rozszczelnic...
Land Rover:One Wife... Livid !
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
Ja właśnie tez mam amory do wymiany
zrobiłem ..hmm...2 tys.km.
tyle,że przewodnie sklepy sprzedają zwykłe
jako do liftu ....ciekawy jestem czy to w-ychujka czy zwykłe niedoinformowanie ?
tyle,że przewodnie sklepy sprzedają zwykłe
jako do liftu ....ciekawy jestem czy to w-ychujka czy zwykłe niedoinformowanie ?
gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
-
TO JAK OCENIACIE CAŁA ZAWIECHE TERRAFIRMY +2" przód +100kg tył +200kg
ma ładne pudełka 

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

Robi to dobrze, jeżdżę od zimy na takiej i jest lepiej. Z amorami problemu chyba na razie nie mam, auto trochę stoi , mniej jeździ w związku z suprajsami silnikowymi.
Na początku, po założeniu rzeczywiście był sztorm na morzu, tak do szybkiego przejścia po wyboistej drodze, jakby się ułożyło wszystko.
Na początku, po założeniu rzeczywiście był sztorm na morzu, tak do szybkiego przejścia po wyboistej drodze, jakby się ułożyło wszystko.
Od kiedy biorę prozac świat jest piękny
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
a ja na oldmanie mam zrobione jakies 100 tys i nie widze niedomaganselim pisze:Ja właśnie tez mam amory do wymiany

ta jak jej tam terrafirma to badziew, niekoszerna
we se kup coś sprawdzonego albo.... jedź do warsztatu

we se kup coś sprawdzonego albo.... jedź do warsztatu

ja mam sprezyny i robia
dokup se jeszcze amory.....
gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
te z tym pudelkiem z kinder niespodzianki na sznurku ? jak to w rece mialem to sie balem zeby nie popsuc 

Zestawy do liftu z dłuższymi amorami +2" pojawiły się niedawno. Pzez ładnych parę miesięcy zestawy + 2" wychodziły jedynie z amorami standartowej długości (TF201, TF202, TF204 dla D1), teraz doszły te z amorami + 2" (TF207, TF208, TF210 dla D1). Natomiast do D2 o ile mnie pamięć nie myli nie ma kompletnych zestawów, trzeba sobie je poskładać z komponentów. I tu tak samo jak w przypadku D1 dłuższe amory +2" (TF127 i TF128) pojawiły się niedawno. Wcześniej były dostępne jedynie TF118 i TF119 zwykłej długości.
Więc Selim dostałeś sprężyny +2" ale amory zwykłe bo jak je kupowałeś innych po prostu nie było. Ja mam u siebie w D2 springi Britparta przód +2", przekalibrowane poduchy z tyłu i amory Tuffbacki +2" i jestem bardzo zadowolony.
Więc Selim dostałeś sprężyny +2" ale amory zwykłe bo jak je kupowałeś innych po prostu nie było. Ja mam u siebie w D2 springi Britparta przód +2", przekalibrowane poduchy z tyłu i amory Tuffbacki +2" i jestem bardzo zadowolony.
LR ltwt V8 + Disco td5
Zgadza się
informację... dostałem przy kupnie ,że to są amory do liftu
zresztą w tutejszym sklepiku TF118 i TF119
są sprzedawane jako plus 2 cale
informację... dostałem przy kupnie ,że to są amory do liftu
zresztą w tutejszym sklepiku TF118 i TF119
są sprzedawane jako plus 2 cale

gg4987422
LR D2 -skurwiel