Uaz 452 turystyczny
Moderator: Student
Uaz 452 turystyczny
Kto ma 452 przystosowany do turystyki?? niech opisze co w nim zmienił, zmotał i co dołożył z tyłu, co warto wsadzić a co nie--dzięki
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Michał chyba jednak nie był włascicielem 452.Pamiętam go za kierownicą 469 z żółtą plandeką.Aktualnie jest posiadaczem VW T-3. Co tu planować ?Udaj się do firmy która robi meble do kuchni i po kłopocie.Cena ? To już inny problem. Wanna to auto które samo prosi się o zrobienie z niego campingu. Spędziłem kilkanaście lat temu pięć tygodni w 452 na Mazurach. Dla dwóch osób jest O.K.
Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2005 12:26 am przez BABCIA I, łącznie zmieniany 1 raz.
Babciu dziękuję ale z któregośtam (mam ich 3) zawodu jestem stolarzem meblowym. Poradzę sobie z mebelkami sam.Potrzebuję tylko inspiracji w postaci zdjęć i rad co gdzie i jak umieścić, aby zrobić plan i zacząć robotę. A byli lub obecni użytkownicy są najlepsi znają + i - sprzetu, który sami używali. Ciągle szperam po necie-to też nieocenione źródło inspiracji. Ale potrzebuję właśnie opinii użytkownikow--dzieki
Re: Uaz 452 turystyczny
pisac jeszcze razsator6 pisze:Kto ma 452 przystosowany do turystyki?? niech opisze co w nim zmienił, zmotał i co dołożył z tyłu, co warto wsadzić a co nie--dzięki

strona narazie nadal nie dziala

ZG 5.2 96r.
- romanowicz_z3 car469b
Re: Uaz 452 turystyczny
pooweck ma fajnie zmotanego!wojtekd pisze:pisac jeszcze razsator6 pisze:Kto ma 452 przystosowany do turystyki?? niech opisze co w nim zmienił, zmotał i co dołożył z tyłu, co warto wsadzić a co nie--dzięki![]()
strona narazie nadal nie dzialawiec zdjec nie moge pokazac
Tzarrr!!
turystyka
moze w moim cos podpatrzysz, zapraszam na www.uaz452.com /uaz Adama/.
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
Wiem Babciu wiem ale ludzie, którzy użytkowali takie autka mogą służyć radą (cenną radą) czasem nawet czego nie robić--bo czasem jest jeden jedyny mały szczegół, który może Cię do czerwoności rozgrzać.Jako przykład--jak jeżdziłem w karetkach to wk(cenzura)ł mnie kawałek blachy między ramką drzwi a sufitem-jak się wysiadało. Zawsze głową musiałem w niego zap(cenzura) . Ot widzisz szczegół a cieszył mnie jak zaj.(cenzura)
i zawsze było
,a zdażało się często