Moderator: Misiek Bielsko
lukaszopole pisze:w zeszłym roku był taki pomysł żeby zorganizować ale został wyśmiany a nagle super pomysł się zrodził. a pomysłodawcą jest MABU_M4
no i? zapraszasz do http://www.smoczajama.opole.pl/ to daj cynk jakoś to połapiemyMABU_M4 pisze:W tym miejscu trzeba podziekować organizatorom za to ,że imnpreza jest w DZIEN URODZIN pomyslodawcy
ale nie widziałem ogłoszenia, nigdy tak naprawdę też od Mabu o tym nie słyszałem, a widzieliśmy się wielokrotnie od zeszłego rokulukaszopole pisze:w zeszłym roku był taki pomysł żeby zorganizować ale został wyśmiany a nagle super pomysł się zrodził. a pomysłodawcą jest MABU_M4
Cholerne PAPIERY rrrrMikołaj pisze:Długi... a ty już silnik poskładał hę?
Że siedzisz na necie zamiast w garażu....
A 1/4 coraz bliżej
wiesz co, mam to w dupie, jak to pedałtrawers pisze:No co Ty. To dla pedałów jest
Jekke pisze:wiesz co, mam to w dupie, jak to pedałtrawers pisze:No co Ty. To dla pedałów jest
hadek pisze:Jekke pisze:wiesz co, mam to w dupie, jak to pedałtrawers pisze:No co Ty. To dla pedałów jest
Te, kolegen, ile metrów bieżących trzeba obciągnąć żeby znależć się tam gdzie Ty??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość