Ale raczej tak żle nie jest

Dziś zatankowałem na BP bo cena ON na bipce i lukoilu była taka sama to co se będę żałował (tak naprawde chodzi o zaufanie)
Moderator: Jerry
nie ma takiej ceny, żebym tankował na Lukoilu. Nawet jakby mieli ON za 2 zeta. Nawet u nich nie sikam. Ale ja jestem chorobliwym rusofobem.piotr borowiec pisze:Ja puki mogę, to leje ON na SCHELU, BP, LUKOIL, czasem ORLEN oni tam mają BIO też albo tylko BIO, jak mówią niektórzy![]()
Ale raczej tak żle nie jest![]()
Dziś zatankowałem na BP bo cena ON na bipce i lukoilu była taka sama to co se będę żałował (tak naprawde chodzi o zaufanie)
Ja mam to samokosa20 pisze:ja jestem chorobliwym rusofobem.
ostro...standerus pisze:nie dla:
pierdzenia w towarzystwie
molestowania dzieci
tankowania na LUKOILu![]()
Pierwsze dwa OKIstanderus pisze:nie dla:
molestowania dzieci
łojtam łojtam, od razu wielkie słowapiotr borowiec pisze:Pierwsze dwa OKIstanderus pisze:nie dla:
molestowania dzieci
![]()
trzecie, polemizował bym![]()
ale dodałbym:
ksenofobi i oszołomstwa wszelkiego
A jak pierdnę i powiem "przepraszam", to tyż źle ?standerus pisze:nie dla:
no... to jak lo mnie styknie...Piotrul pisze:Wtedy będziesz uchodził za człowieka kulturalnego
witekr pisze:Stać mnie było na amochód
więc....
Stać mnie na paliwo do niego ON nie BIO
kogo nie stać...........
"Spacery są darmowe"
rozumiem że serwisujesz samochód tylko i wyłącznie w ASO, które posiada certyfikaty LRwitekr pisze:Stać mnie było na amochód
więc....
kogo nie stać...........
"Spacery są darmowe"
ciepło, ciepło...lbl78 pisze:rozumiem że serwisujesz samochód tylko i wyłącznie w ASO, które posiada certyfikaty LRwitekr pisze:Stać mnie było na amochód
więc....
kogo nie stać...........
"Spacery są darmowe"
kosa20 pisze:ciepło, ciepło...lbl78 pisze:rozumiem że serwisujesz samochód tylko i wyłącznie w ASO, które posiada certyfikaty LRwitekr pisze:Stać mnie było na amochód
więc....
kogo nie stać...........
"Spacery są darmowe"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości