Czarnogóra - uwaga właściciele pikupów
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Czarnogóra - uwaga właściciele pikupów
A wiecie coś o zakazie wjazdu do Czarnogóry samochodem z przyciemnianymi szybami? Ja mam tylne szyby przyciemnione i znalazłem na necie info, że są tam niedozwolone. Tylko nie wiem czy to aktualna informacja. Wie ktoś?
ja w tym roku wjechalem i nikt sie nie pluł. nigdy nie slyszalem o takim zakazie i to chyba dobrze bo pewnie bym zrywal folie przed wyjazdem 

- janusz k160
-
Zmiana planówchemik2000 pisze:Na autostradach brak dopłat jedynie na promy jest dopłata za przekroczenie wysokościjanusz k160 pisze:Trochę nie w temacie-czy orientujecie się jak podchodzą na granicach / bramkach do 4x4 z boksami dachowymi -chodzi o jakieś dodatkowe opłaty od wysokościi jak mniej więcej kształtują się ceny.Kierunek Grecja-Albania przez Serbię, Macedonię

Paranoja to znajomość wszystkich faktów.William S.Borroughs
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci
Wlasnie wrocilem z MNE.
Taki jak pisalem wczesniej kasuja za auto fotmatu HDJ80 po 10 ojro, naklejka jest wazna rok.
Taki jak pisalem wczesniej kasuja za auto fotmatu HDJ80 po 10 ojro, naklejka jest wazna rok.
Kapec, disco 300TDi '97,