mi teżbbvp pisze:[...] a kolega " DamnIt! " moze napisac ze nawet crx-em dalej wszyscy zajadą niż ja jakąs zmotą lotto mi to[...]

co nie zmienia faktu że ten kurzak jest brzydszy niż dupa świnki morskiej...
Moderator: Marcin-Kraków
mi teżbbvp pisze:[...] a kolega " DamnIt! " moze napisac ze nawet crx-em dalej wszyscy zajadą niż ja jakąs zmotą lotto mi to[...]
Znać wypowiedź fachowca... Dustera widział pewnie tyle, co i LRpamejudd pisze:Fakt... Co ma w Dacii korodowac: te chinskie obwiesne plastiki?
to pooglądaj sobie w służbówce górdź na łączeniu z ramką szyby...już czas...GAZFAN pisze:No ja tam nie wiem
nieMroczny pisze:nic nie będzie
Ci co mają pieniądze pamiętają, że dacia to był giga syf i nie kupią. Dozbierają na kaszkaja bo wstyd między ludźmi powiedzieć, że się rumuńskim syfem jeździ.
ale głównie pasaty B3 chybaczesław&jarząbek pisze: wychyliłbyś mroczuś nosa czasem poza ten swój prowincjonalny kurwidołek w którym królują passaty...
Phhh... Akurat czesciejMisiek Bielsko pisze:Znać wypowiedź fachowca... Dustera widział pewnie tyle, co i LRpamejudd pisze:Fakt... Co ma w Dacii korodowac: te chinskie obwiesne plastiki?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości