Moderator: Misiek Bielsko
kacmil pisze:Zapewne nie jeden z forumowiczów prowadzi biznes ,a może i biznes oparty na naszych podrózniczych zainteresowaniach. Jednak tak natrętnego marketingu jak w Twoim wydaniu jeszcze tutaj nie widziałem. Czy ten wątek jest poświęcony biurom podróży ? Jeżeli nie (jak sama przyznajesz) ,to należy wyedytować ,a nie przepraszać i robić oko do pozostałych
. W tym „maglu” wszystko jest możliwe ale proszę zachowaj odrobinę przyzwoitości . Uczciwiej byłoby zamówić płatne ogłoszenie w prasie ,albo wykupić baner reklamowy na www( np. w rajdy 4x4),który będzie reklamował Twoje zamierzenia i byłoby po sprawie - tak uważam.
Nie ma litości . Jak widać jest tylko biznesnomad-ka pisze: litości-
Sorry ale daj juz spokójnomad-ka pisze:ale zachowaj odrobinę przyzwoitości
Takie cóś to moze wykonać sam zainteresowany(a) w imię zrozumienia sprawy ale jak widać lepiej udawać Grekanomad-ka pisze:Ale jak się bardzo upierasz, to skasuj tego posta i po sprawie
kapec pisze:Ja sobie mysle tak.
Jezeli na takim spotkaniu moge pociagnac za jezyk kogos, kto siedzi w temacie, poopowiada o kraju, podpowie jak pewne rzeczy zalatwic, co odwiedzic itd, i robi to bezinteresownie to chyle czola przed takim czlowiekiem.
Ale jezeli spotkanie jest tylko dla tych, ktorzy sa potencjalnymi klientami i niewiele sie mozna na nich dowiedziec oprocz tego, jak wyglada taka wycieczka to nalezy to spotkanie postrzegac jako komercyjne. I tyle.
Z mila checia bym skorzystal, ino ja mam do stolycy 250 km ;( Ale watek maroko info czytuje, cos mi mowi ze za jakis czas skorzystam z zawartych tam informacji.nomad-ka pisze: Kapec, zapraszam
mazeno pisze:gdzie daleko?
do maroko czy do wawy?
;P
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość