Oddam - zamienie
Moderator: Albert_N
Re: Oddam - zamienie
Drodzy,
Mam małą awarię na kilka dni przed wyjazdem na azjatycką stronę Bosforu. Przednie opony (szosówki) najprawdopodobniej nie wyrobią. Może komuś zostały z przed przerzucenia na VLiki, MTki i całą resztę jakieś stare oponki? Idealnie by było, gdyby komuś zostały dwie (przód wystarczy) 175/75/16, ewentualnie jakiś komplecik co na oryginalne fele wejdzie. Mogą być stare, zużyte, z demobilu, oby tylko ok 5tyś km przejechały w jednym kawałku.
Wyjazd już w sobotę, więc idealnie byłoby gdyby ktoś z południowej Polski chciał je wymienić na jakąś symboliczną opłatę bądź zapas tureckich trunków.
Zainteresowanych wyprawą przy okazji mogę zaprosić na bloga poświęconego całemu wydarzeniu: http://2green2furious.blogspot.com/
Pozdrawiam!
Mam małą awarię na kilka dni przed wyjazdem na azjatycką stronę Bosforu. Przednie opony (szosówki) najprawdopodobniej nie wyrobią. Może komuś zostały z przed przerzucenia na VLiki, MTki i całą resztę jakieś stare oponki? Idealnie by było, gdyby komuś zostały dwie (przód wystarczy) 175/75/16, ewentualnie jakiś komplecik co na oryginalne fele wejdzie. Mogą być stare, zużyte, z demobilu, oby tylko ok 5tyś km przejechały w jednym kawałku.
Wyjazd już w sobotę, więc idealnie byłoby gdyby ktoś z południowej Polski chciał je wymienić na jakąś symboliczną opłatę bądź zapas tureckich trunków.
Zainteresowanych wyprawą przy okazji mogę zaprosić na bloga poświęconego całemu wydarzeniu: http://2green2furious.blogspot.com/
Pozdrawiam!
3 lata po mnie narodzona Ona.
'87 1.6UT
'87 1.6UT
Ja mam aż 4.
Z tymże aktualnie leżą pod Olsztynem.
Z tymże aktualnie leżą pod Olsztynem.

Metal to wojna! Więc pompuj rower dla szatana!
Ponury Niviarz!
Rzecznik Klubu Nocnych Kasztaniarzy
Ponury Niviarz!
Rzecznik Klubu Nocnych Kasztaniarzy
Wszystko jest do ogarnięcia
- niestety nie z tak małą ilością czasu 
Może ktoś po tej jeszcze bardziej południowej stronie kraju?

Może ktoś po tej jeszcze bardziej południowej stronie kraju?

3 lata po mnie narodzona Ona.
'87 1.6UT
'87 1.6UT
-
- jestem tu nowy...
Witam
Zamienię swoje auto na nive 2131 w dieslu
Audi 80 quattro competition, 2.0 16v benzyna + LPG, rok produkcji 94, czerwony blokada tylnego mostu.
tel 663 333 875 gg 7486567 mail d-e@wp.pl
Audi 80 quattro competition, 2.0 16v benzyna + LPG, rok produkcji 94, czerwony blokada tylnego mostu.
tel 663 333 875 gg 7486567 mail d-e@wp.pl
4x4 

-
- jestem tu nowy...
dziwne może nie , ale jednorazoweskarabeusz pisze:tak chcę zamienić audi na Nive 2131 (5 drzwiowa) czy to aż takie dziwne?

http://otomoto.pl/lada-niva-C14592539.html

-
- jestem tu nowy...
z 5-cio drzwiówka i w dodatku w klekocie moze byc ciezko 

zostań czy audicy, przecież tez masz w niej napęd 4x4 i do tego blokadę, no a łada to już nie takie luksusowe autoskarabeusz pisze:Witam
tel 663 333 875 begin_of_the_skype_highlighting 663 333 875 end_of_the_skype_highlighting gg 7486567 mail d-e@wp.pl

Niva 1,7 94r - LPG - była ;((
Niva bez rdzy, to nie oryginalna niva.
Kierowca kat: A, B, B+E, C.
Niva bez rdzy, to nie oryginalna niva.
Kierowca kat: A, B, B+E, C.
-
- jestem tu nowy...
audi pojeździłem, wyremontowałem i troszkę mi się znudziło jest u mnie już parę lat
pojeździłbym czymś co ma wyższe zawieszenie i jak audi w wersji którą posiadam nie jest częstym widokiem na drodze
na luksusie mi tak bardzo nie zależy (czym więcej gadżetów tym więcej do naprawiania), żona chce zebym znalazł passata żeby było czym dzieci i torby wozić ale ja wolałbym ładzinę

na luksusie mi tak bardzo nie zależy (czym więcej gadżetów tym więcej do naprawiania), żona chce zebym znalazł passata żeby było czym dzieci i torby wozić ale ja wolałbym ładzinę

4x4 

To może nie zamieniaj się, tylko dokup jeszcze Ładziane. Żeby było czym
Ale długą w klekocie to mistrzostwo świata.. prędzej dorwiesz oryginalnego klekota ze skrzynią i przełożysz w 5 drzwi..skarabeusz pisze:dzieci i torby wozić
- poborcapodatkowy
Kup pajero 

Pajero Sport 3.0 V6 '00 - było
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
rowniez słuchałbym twej zony bo wg mnie niva raczej nie nadaje sie do jazdy na codzien ,bardziej do zabawy i zabicia wolnego czasu:)2skarabeusz pisze: żona chce zebym znalazł passata żeby było czym dzieci i torby wozić ale ja wolałbym ładzinę
Raczej bardziej do zabicia czasu niż do zabawy 

RIP - Łada Niva - symfonia zaworów z nutką rozrządu
Live - Kia Asia Rocsta - skośnooki Jeep
Misją zakładów waza było niesienie kaganka nauki. Tym którzy tego potrzebują i wszystkim innym. Żeby umieli się kluczami posługiwać i schematy czytać..DSP pisze:Raczej bardziej do zabicia czasu niż do zabawy

e tam , ja posiadam tylko nive i sobie chwale .maxers pisze: rowniez słuchałbym twej zony bo wg mnie niva raczej nie nadaje sie do jazdy na codzien ,bardziej do zabawy i zabicia wolnego czasu:)2
i nawijam codziennie kilometry

Dokładnie jakoś nie licze ile miesiecznie , ale od stycznia 2009 zrobiłem 31 000

Ja też używam Nivki do codziennej jazdy i nie narzekammaxers pisze:rowniez słuchałbym twej zony bo wg mnie niva raczej nie nadaje sie do jazdy na codzien ,bardziej do zabawy i zabicia wolnego czasu:)2skarabeusz pisze: żona chce zebym znalazł passata żeby było czym dzieci i torby wozić ale ja wolałbym ładzinę

Tomaszpi
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było
)
Teraz Kia Sportage
Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było

Teraz Kia Sportage
- tornado_pl
- jestem tu nowy...
zamienie skrzynie 5tke na orginalna felge moze byc z opona
Łada a w niej zagłada 

- Marek D.
-
ta skrzynia to na chodzie

-
- jestem tu nowy...
CHetnie sie zamienie dzwoń 608833533
- rus_one
-
- Kontaktowanie:
A ja chętnie zamienię $ na nivkę
Lubuskie i okolice.

Lubuskie i okolice.
miasto WOODSTOCKu
Disco 200 tdiPlug & przyspawaj & Play
Mitsumaniaki
Disco 200 tdiPlug & przyspawaj & Play
Mitsumaniaki
Ja to samo ale śląsk lub małopolska. Jak ktoś będzie miał jakiś ciekawy egzemplaż to dawac znac na priv.rus_one pisze:A ja chętnie zamienię $ na nivkę![]()
Lubuskie i okolice.

RIP - Łada Niva - symfonia zaworów z nutką rozrządu
jak dasz mi za moja 10 000 PLNów to pomyśleDSP pisze:Ja to samo ale śląsk lub małopolska. Jak ktoś będzie miał jakiś ciekawy egzemplaż to dawac znac na priv.rus_one pisze:A ja chętnie zamienię $ na nivkę![]()
Lubuskie i okolice.

- tornado_pl
- jestem tu nowy...