...wolę błoto niż puszczę "błoto wciąga i wypuszcza, a puszcza wpuszcza, ale nie wypuszcza"

Moderator: Kosiarz
kibu pisze:Witam Serdecznie!
Krótko o sobie: skąd: Wawka, Kto: Magda, cel: Wyprawy/Wyprawki i może troszkę dreszczyku na Przeprawach, wiedza: 0, doświadczenie: 0, chęci: Ogromne:), auto: Patrol Y60, long, diesel, rocznik-najlepszy '94.
Tajniki wiedzy off i Forum zgłębiam od kilku dni, czyli mniej więcej od czasu przejęcia obowiązków nad Parchem - obowiązków jakże przyjemnych! Jak na razie wiedza i doświadczenie równa się zero,ale mam nadzieję to nadrobić, zresztą chęci są ogromne. Plany związane z Parchem wiążą się głównie z daaalekimi wyprawami, ale na razie w związku z brakiem pilota wypuszczam się tylko na krótkie wycieczki po okolicznych łąkach i polach, cóż gdzieś trzeba nauczyć się jeździć Maleństwem
.
Pozdrawiam Wszystkich.
Kibu.
no i pierwsza lekcja już za mną!ramzes pisze: po łąkach i polach sie nie jeździchyba że masz własne ...
jakaś podpowiedź gdzie?ale jest kilka miejsc w naszym mieście do treningów
a koleżanki to nie mogą być?novyrafal pisze:... ze uda mi sie znalezc kolegow do wspolnej jazdy...
kolezanki tym bardziej mile widziane!!kibu pisze:a koleżanki to nie mogą być?novyrafal pisze:... ze uda mi sie znalezc kolegow do wspolnej jazdy...
kibu pisze:a koleżanki to nie mogą być?novyrafal pisze:... ze uda mi sie znalezc kolegow do wspolnej jazdy...
no witamy w naszym gronieordi pisze:No nareszcie mogę się przywitać na forum.
Jestem z Biłgoraja
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości