holek w szczecinie - pytanie
Re: holek w szczecinie - pytanie
Wykluczenie było podpisane przez ZSS (nie wiem na jakiej podstawie, ale było). Potem jeden z członków (wiem który, ale nie powiem) poszedł na konsultacje i powiedział, że zawodnik się z nim nie zgadza. Sędziów technicznych już przy tym nie było. Postanowiono, żeby nie było wykluczenia.
Nie mi jest pisać czy to dobrze czy źle, bo nie moja to rola.
Jeśli chodzi o zasady regulaminowe to zawinili sędziowie. Regulamin jest jeden i podczas zawodów obowiązuje WSZYSTKICH. Nie ma znaczenia kto i co zrobił skoro sędziowie są od tego żeby to stwierdzić. Nie też żadnego znaczenia, czy ktoś z zawodników złożył protest czy nie. To zupełnie marginalna sprawa. Znaczenie ma tylko to co ustalili i podali do wiadomości ZSS sędziowie! Jeśli Ci właśnie sędziowie oszukali to problem jest tylko i wyłącznie po stronie PZM.
Koniec kropka.
Nie mi jest pisać czy to dobrze czy źle, bo nie moja to rola.
Jeśli chodzi o zasady regulaminowe to zawinili sędziowie. Regulamin jest jeden i podczas zawodów obowiązuje WSZYSTKICH. Nie ma znaczenia kto i co zrobił skoro sędziowie są od tego żeby to stwierdzić. Nie też żadnego znaczenia, czy ktoś z zawodników złożył protest czy nie. To zupełnie marginalna sprawa. Znaczenie ma tylko to co ustalili i podali do wiadomości ZSS sędziowie! Jeśli Ci właśnie sędziowie oszukali to problem jest tylko i wyłącznie po stronie PZM.
Koniec kropka.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
http://www.youtube.com/watch?v=6kWRZrYQ ... re=related
jak by były wątpliwości co do intencji to jest w 32 sekundzie.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
- Robert suzuka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
No to na to ja odpowiem tak
W minucie 1.25 zobaczcie co mówi Krzysztof
A ja sam słyszłem na rajdzie jak mówił po 6 odcinku cytuję:
"Zmieńcie trasę aby ominąć to błoto bo chlopaki przyjechali z całej Polski i też chcą pojeździć....."
Cyba nasz stary pokrak by po tym błocie przeszedł bardziej niż nawara.
No chorągiewka z tego Krzysia jak ta lala.
W minucie 1.25 zobaczcie co mówi Krzysztof
A ja sam słyszłem na rajdzie jak mówił po 6 odcinku cytuję:
"Zmieńcie trasę aby ominąć to błoto bo chlopaki przyjechali z całej Polski i też chcą pojeździć....."
Cyba nasz stary pokrak by po tym błocie przeszedł bardziej niż nawara.
No chorągiewka z tego Krzysia jak ta lala.
Podobno sprawa ma jakiś koniec 

Jest gdzieś na PZMocie komunikat.
T2 optymista
"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"
jakieś nowinki w temacie?
Pewnie więcej nie przyjedzie 

T2 optymista