Witam,
jestem studentem PWSZ w Nowym Sączu pisze prace dyplomową na temat bezpieczeństwa biernego będzie ona wzbogacona o anlize zmeczeniową MES ,
czy była by mozliwosc uzyskania od kogoś z was wymiarów klatki bezpieczeństwa i jej wyglądu ,posłuży mi to wyłącznie do celów rysonkowo -obliczeniowych.
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
klatka bezpieczenstwa do terenówki
Moderator: Marcin-Kraków
Re: klatka bezpieczenstwa do terenówki
moze lepiej skontaktowac se z jakas profesjonalna firma np. ireco motorsport , power-b, oleszczak sport serwis czy trasek.com.pl ktora dobrze zna temat.
wiekszosc klatek w terenowkach jest niestety "liczona na oko" wiec uwazaj zeby ci ktos tu nie udostepnil klatki z patrola robionej na kolankach haburskich .
wiekszosc klatek w terenowkach jest niestety "liczona na oko" wiec uwazaj zeby ci ktos tu nie udostepnil klatki z patrola robionej na kolankach haburskich .
- swistakvit
-
poszukaj na stronie PZM załącznika J tam są pokazane przykłady klatek i ich opis
www.wawa4x4.pl
VITARA SILVER 2.0 coś tam dłubnięta
VITARA SILVER 2.0 coś tam dłubnięta
http://www.safetydevices.com/company/technical poczytaj na ich stronie znajdziesz tam sporo informacji 

Daj na PW co dokładanie Ci trzeba - robiłem prace inż pt "analiza wytrzymałościowa wybranych typow klatek bezpieczeństwa samochodów sportowych" - więc cośik może pomogę 

Klatka do Pandy?? 
hmm raczej "klatka na Pandę"

hmm raczej "klatka na Pandę"

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)