Maroko formularz
Moderator: Misiek Bielsko
- Waldekkili
- jestem tu nowy...
Maroko formularz
witam
wybieram się jutro do Todry, nasty już raz zresztą...
pamiętam, że był taki formularz, który warto było mieć na granicy marokańskiej od razu wydrukowany z Polski. Czy ktoś może podesłać linka skąd go można ściągnąć? Mazeno wiedział ale go nie ma i przysyła tylko smsy że nie pamięta...
pamiętam, że był taki formularz, który warto było mieć na granicy marokańskiej od razu wydrukowany z Polski. Czy ktoś może podesłać linka skąd go można ściągnąć? Mazeno wiedział ale go nie ma i przysyła tylko smsy że nie pamięta...
Re: Maroko formularz
Mazeniak już pojechał ?
zapomniałem mu życzyć udanej wyprawy....no burak ze mnie
zapomniałem mu życzyć udanej wyprawy....no burak ze mnie

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
- Waldekkili
- jestem tu nowy...
pojechał, pojechał
ostatnio pisał gdzieś z okolic Demnate...
ostatnio pisał gdzieś z okolic Demnate...
- nomad-ka
-
- Kontaktowanie:
Waldekkili pisze:witam
Cześć Waldek, przypuszczam, ze o to ci chodzi: http://www.douane.gov.ma/EDouane/DMCV/AT/Menu_AT.htm - a jak nie o to, to zorientuj się na stronie www.douane.gov.ma . Pozdr.
Patrolek Y61 2,8 td Grrr... Mój ci on! 
nomad-instinct.com

nomad-instinct.com
- lesio jeep
-
to jest dla samochodu mu pewnie chodzi o taki bialy swistek cwiartka kartki gdzie sie piszu
imie nazwisko itp
imie nazwisko itp
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
- nomad-ka
-
- Kontaktowanie:
lesio jeep pisze:to jest dla samochodu mu pewnie chodzi o taki bialy swistek cwiartka kartki gdzie sie piszu
imie nazwisko itp
A to luzik - to rzeczywiście malutki świstek (tzw. karta policyjna) - wypełnienie zajmuje minutę, dostanie przed przekroczeniem granicy (np. przed kontrolą paszportową na lotnisku).
Patrolek Y61 2,8 td Grrr... Mój ci on! 
nomad-instinct.com

nomad-instinct.com
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 9:19 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
czemu dziennikarz to kłopoty
?

.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 9:19 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
to się nazywa merytoryczna odpowiedz 

- lesio jeep
-
nie nie cos ci sie pomieszalomazeno pisze:waldiemu chodzilo o formularz samochodu - to co wyslala nomadka, ale uwaga: ten formularz nie dziala pod firefoxem, tylko w explorerze. a poza tym wypelnienie na granicy nie sprawia az takich trudnosci, poza tym za 5 dirhamow celnik wypisuje - marokancy nagminnie z tego korzystaja. no i dodatkowo trzeba wypisac ebarkation (a przy wyjezdzie disembarkation) card czyli swoje dane z paszportu- i przypadkiem nie nalezy wpisywac w rybryce zawod: dziennikarz, beda klopoty. a w rubryce "adres w maroko" nagminnie wszyscy wpisuja "hotel fes" albo inne byle co w ten desen

[/quote] no i dodatkowo trzeba wypisac ebarkation (a przy wyjezdzie disembarkation) card czyli swoje dane z paszportu[/quote]
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 9:20 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
- lesio jeep
-
acha czlowiek sie uczy cale zycie
a ten formulaz na samochod to zeczywiscie dobra sprawa wiem bo sam go wkleilem tu 3 lata temu zaraz jak tylko uruchomiono ten service