A dlaczego? Ja osobiście za późno znalazłem ten rajd. Nawał spraw zawodowych, innych imprez itp. spowodował iż zrobiłem tylko jedna trasę nie pamiętam numeru ale to były okolice Górzna. WRAŻENIA BARDZO POZYTYWNE. Piękne tereny, widoki, trasa typowo turystyczna, SUW-y to może w jednym, no w jakby ostro popadało to w dwóch trzech miejscach musiały by pokombinować. W d... mam jakieś tam nagrody i w przyszłym roku na 200% zrobię, a przynajmniej postaram się zrobić resztę tras. Tak po prostu for fun. Nie wiem jak reszta, ale ta nie była wytyczona tak na moje oko na jakiegoś nielegala strasznegoOpel4x4 pisze:Z ostatnich wiadomości od organizatora:Szkoda, niestety w tym roku z przyczyn technicznych, nie wystąpiłem w rajdzie, ale zamierzałem w przyszłym roku wystartować, lecz po tej informacji daruje sobie "zawodu" jak zapewne wielu innych uczestnikówBardzo przepraszam, ale ze względu na dużo mniejsze, niż zakładaliśmy, zainteresowanie już opublikowanymi trasami, nasze prace nad kolejnymi zostały trochę wstrzymane...

Mówię o trasie turystycznej bo wyczyn czy tam extreem z tego co zrozumiałem to miał być w ogóle na prywatnym terenie.
Moim skromnym zdaniem to idea była całkiem dobra i nie kumam o co biega że taki mały odzew. Za gównianą kasę można dostać roadbooka z ciekawymi trasami, podobno legalnymi więc w czym problem? Mogę tylko snuć niejakie podejrzenia znając mentalność rodaków co do opłacalności przedsięwzięcia, czy z deka poirytowanej konkurencji