szukam roboty

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
cordoba_2004

Re: szukam roboty

Post autor: cordoba_2004 » sob lis 06, 2010 6:05 pm

http://www.automotoserwis.pL napisz u nas na forum na pewno chłopaki coś znajdą ciekawego
Jest GV i jimny - Głodówka zbawia duszę i leczy ciało

Awatar użytkownika
Ziołek

Post autor: Ziołek » sob lis 06, 2010 8:07 pm

Widzę że tam raczej na elektronikę wszystko skierowane bardziej, ale napisałem, dzięki.
Hakuna matata madafaka!

Awatar użytkownika
aduko

Post autor: aduko » śr lis 17, 2010 12:19 pm

Jako, że planuję przeprowadzkę do warszawy, poszukuję pracy tamże ;)

Studiuje zaocznie gospodarkę nieruchomościami (pośrednictwo, zarządzanie i wycena), z chęcią podejmę pracę w biurze nieruchomości.

Mogę też pracować w biurze projektowym, bardzo dobra znajomość programów takich jak ArchiCAD, 3ds Max (Design), Photoshop. AutoCAD też potrafię obsługiwać ;)

Więcej info na pw, nie chce mi się tu rozpisywać ;)
CHARIOT Rally Team 4x4

Awatar użytkownika
szymon111
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: szymon111 » wt lis 23, 2010 10:02 pm

Jako że szukam pracy to pomyślałem że może i tu napisze.

Mam skończone 20 lat, jestem po technikum, z maturą.
Nie mam doświadczenia w jakimś miejscu pracy ale posiadam umiejętności z różnych dziedzin.
Posiadam prawo jazdy kat. B, od ponad 1,5 roku.
Mogły by to być także prace dorywcze.
Co do pracy stałej to nie mam obranej konkretnej dziedziny.
Może być to kierowca, magazynier, mógłbym pracować na budowie, czy mechanik choć nie mam doświadczenia to czaje mniej więcej co i jak jak wiem co mam zrobić lub jakakolwiek inna, za jednak godziwe pieniądze.
Kuj pom, a dokładnie Świecie.

Awatar użytkownika
dhanu

Post autor: dhanu » śr lis 24, 2010 11:32 am

Witam,

szukam zleceń na transport (polska, ue, skandynawia), posiadam blaszaka '08 r. peugeot boxer 3.0hdi, L3H2 czyli 1,90 wys (załadunek 1,80), 3,70 długi, wzmocniony zawias :)2 Jestem uczciwy i wywiązuję się z terminów, nie biorę zleceń których nie wykonam... wyznaję zasadę Gucci'ego "Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę" i nie zależy mi żeby dać najtańszą ofertę, a potem się tłumaczyć że korki albo kapeć... Jestem ze Świdnicy, więc start Świdnica/Wrocław. Jeśli jest potrzeba mogę zabrać drugiego kierowcę w trasę, także jedynym ograniczeniem są przepisy ruchu drogowego :wink:
Wystawiam fvat.
Zapraszam, kontakt dhanu@interia.pl lub +48 609 599 522

Pozdrawiam,
Paweł

Awatar użytkownika
ffrt

Post autor: ffrt » wt gru 21, 2010 6:01 pm

Zgodnie z tematem...szukam pracy (robota to takie miejsce dla mnie gdzie się chodzi jak się tego nie lubi)...
Wykształcenie inż mechanik konstruktor - projektowanie i modelowanie komputerowe (AutoCad Invetor Solid Works).
Doświadczenie zawodowe jako technolog (branża agd i automotive), kontrola jakości.
Prawko kat B(jeździłem na busach po eu - ale za ten sport dla lunatyków raczej dziękuję) i C (kurs i psychotesty mam aktualne), do tego papiery SEP do 1 kV (E i D), ogarniam tematy mechaniki samochodowej (robiłem sobie auta do kjs-ow)
Swobodnie po angielsku rozmawiam, plus rozumiem coś nie coś po włosku i niemiecku.
A podejmę się praktycznie każdej pracy (szybko się uczę i motywacji do pracy mi nie brakuje) - fizycznej też się nie boje - najchętniej w Krakowie bądź w Bielsku-Białej (może być gdzieś pomiędzy).
Jakby ktoś coś wiedział. to na priva albo maila k.godyn@wp.pl ... dłużny nie pozostanę

Awatar użytkownika
kacper44

Post autor: kacper44 » śr gru 22, 2010 3:05 pm

Ja też szukam coś na nocki i wieczory w dni powszednie w Wawie :D
Jakby ktoś miał namiar na jakieś zapierdalanki fizyczne lub mniej, a bardziej umysłowe to proszę o informację (gastronomia, rozrywka, sklepy i inne w różnych rzeczach robiłem) ale szukam czegoś na stałe z "elastycznym grafikiem" i nie głodowym wynagrodzeniem...

od zaraz...
Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''

brt696
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: brt696 » pn sty 03, 2011 7:09 pm

to i ja napisze....

24lata student elektrotechnika politechnika warszawska...

o obsludze komputera i podstawowych programow nie bede pisal bo to oczywiste...

zainteresowania mechanika... kilka lat doswadczenia w tym kierunku... praca w kilku serwisach... mechanika samochodowa i elektromechanika w tym 4x4... kierowanie warsztatem

moge zaczac od zaraz...
kontakt 508603312

lokalizacja ~ Grodzisk Mazowiecki

Awatar użytkownika
dzordz17
Kontaktowanie:

Post autor: dzordz17 » śr sty 05, 2011 3:41 pm

Szukam pracy w Małopolsce, okolice Suchej Beskidzkiej. Ewentualnie Krakowa albo Żywca
Jestem po techniku mechanicznym,ale mam doświadczenie w budownictwie ,głównie wykończeniówka. Pracowałem też pół roku jako hydraulik.
Mogę też pracować w warsztacie samochodowym. Niestety nie mam doświadczenia w tej branży, ale jakąś wiedzę na ten temat posiadam.
Mam prawo jazdy kat B więc mogę tez pracować jako kierowca do 3,5t.
Praca w weekendy odpada ponieważ studiuje zaocznie.

kontakt na dzordz_1989@wp.pl lub kom. 691 317 149

Awatar użytkownika
arek_m

Post autor: arek_m » czw sty 20, 2011 1:40 pm

i w tym dziale rowniez musze sie pojawic znowu :( praca w reklamie w czasie kryzysu jest niestety niezbyt pewna :roll:
ze wzgledu na koniecznosc zmiany pracy poszukuje ofert dla grafika/dtp [ewentualnie inne pokrewne] w warszawie.
14 lat doswiadczenia w grafice na potrzeby druku [offset, sitodruk, tampodruk, flekso], obsluga programow: corel, illustrator, photoshop, indesign. dodatkowo zajmuje sie tworzeniem layout'ow stron jak i banerow reklamowych do internetu.
wiecej szczegolow przesle zainteresowanym na priv'a.
sprawa baaardzo powazna i pilna!!!

z gory dziekuje za pomoc.
we who are not as others

Wałek

Kontaktowanie:

Post autor: Wałek » czw sty 20, 2011 4:59 pm

Ja nie mam ciśnienia, bo pracę mam, ale jak znalazła by się lepiej płatna, to chętnie
Zawodowo 11 lat za kółkiem kat C
Dyspozycyjny
Dbający o flotę
Najlepiej długie trasy mogą być poza granice naszego kraju
:)21
Tylko twardziele pierdzą przy sikaniu
http://www.forum-gaz-uaz.pl

cubek

Post autor: cubek » pt sty 21, 2011 10:11 am

A ja nic nie umiem :)21

No prawie :wink:
Tez szukam, najlepiej mi wychodzi latanie dostawczymi (kat. B), kraj i poza granicami kraju.
Cos tam sie wspinam, po dziurach tez lazilem. Zapedy "survivalowe" mam, nie jestem francuski piesek.
W domu nie musze byc codziennie na kolacje..
Ucze sie szybko, godny zaufania jestem tez. 27 lat.

Czestochowa i okolice Dzialoszyna, mam chate tu i tu.
Gdyby ktos kiedys cos .. :)21

Awatar użytkownika
dspopek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: dspopek » czw lut 17, 2011 1:55 pm

Witam wszystkich potrzebuje zbytu na czyściwo bawełniane bo kryzys w kraju i jak tak dalej będzie to bezrobocie mnie czeka.
BYŁA ZMOTA JEST JEEP GRAND CHEROKEE 5.2 V8 LIFT 2 CALE TEL. 512-35-35-02
http://www.dsp-tuning4x4.pl

Awatar użytkownika
Kajen

Kontaktowanie:

Post autor: Kajen » ndz kwie 03, 2011 4:37 pm

Kajen pisze: Spawacz Tig 141 z papierami na kwasowke i aluminium szuka roboty najchetniej na slasku. Spawalem juz chyba wszystko od blaszek poprzez rurociagi do spozywki, konstrukcje, podesty, barierki polerowane, orurowania do terenowek, poprzez popekane miski olejowe, glowice silnikow, skrzynie biegow do... nie pamietam co jeszcze. Magiem tez tam sobie jakos radze, elektroda bez rewelacji ale urwac sie nie urwie (chyba :P), gazy... wcale... Uwaga. Pod rtg jestem cieniutki ale nie mialem sie gdzie nauczyc, choc mam ambicje i jezeli ktos by mnie chcial podszkolic to jestem za :)
Dobra, zostałem praktycznie na lodzie, pomoze ktos ? Miejsce pracy - najlepiej sląsk ale i wyjade gdziekolwiek. Zdesperowany jestem no... Pomoze kto ? 691249247

EDIT:
Jakby co to sprzet mam, spawarka, kątowka, wiertarka, rozsyłam CV a jutro wolną chwila biore sie za motanie kurnika do swojego rzęcha wiec jakby ktos miał cos do zrobienia to czasu mam sporo, chetnie jakis zderzaczek bym popełnił lub jakiegos kangura, rame moge polepic jak sie komus sypie... Opcji jest bez liku

Awatar użytkownika
szympro

Post autor: szympro » czw kwie 14, 2011 7:09 pm

Mgr inz chemii chetnie jakas prace w zawodzie przygarnie, to pewnie raczej nie to forum ale zaryzykowac nie zaszkodzi :)21
Miejsce na Twoją reklamę.

Awatar użytkownika
jimmie

Post autor: jimmie » pn maja 09, 2011 12:02 pm

Witam, szukam pracy (najlepiej w okolicach warszawy) jako automatyk/elektryk/elektronik. Jestem po studiach inżynierskich (automatyka), posiadam SEP do 1kV, ogarniam PLC, C++/C#, programuję AVR'y i '51, ręce mi się nie trzęsą a chęci do pracy są :), w razie czego posiadam własną działalność.
Daihatsu Feroza 1.6 '89 6860
Bertone Freeclimber 2.7i '90 1646
Range Rover L322 4.4 V8

Awatar użytkownika
KonarskiS

Post autor: KonarskiS » sob maja 14, 2011 9:53 pm

student szuka pracy od lipca do konca sierpnia, może być harówka po 14h dziennie 7 dni w tygodniu :)21
prawo jazdy b, "dwie prawe ręce", mechanika - hobby, angielski biegły w mowie i piśmie, niemiecki troche, ruski też.
doswiadczenie w dostawczakach do 3,5t i trasach po 500 kilosów, magazynowe, gastronomiczne - ogólem wszystko to, czego sie dorabiajacy uczący chwytają :)21
okolice Krakowa, wlasne auto więc możliwy dojazd.

zapier.. na wakacje we wrześniu, może ktoś pomoże :)21
zj

piotr-stihl

Post autor: piotr-stihl » sob maja 14, 2011 10:11 pm

Też popiszę że szukam pracy .

Ale spokojniejszej - [ aktualnie pracuję w terenie zurbanizowanym - z uprawnieniami do chirurgii , drzew zabytkowych/pomnikowych , itp itd ] staż z pilarką 18-ty rok , zagranica też była w zawodzie ujęta , prace arborystyczne i co tam jeszcze , acha lasy państwowe . ]

szukam czegoś spokojniejszego , znaczy mam dosyć ubliżania lokatorom bloków/mieszkań [ panie rusz tylko to drzewo a wrzątkiem obleję ]

finansowo tez istotna sprawa

nie mam lęków przed wyjazdami i pracą w terenie

ps, własny sprzęt [ wszystki co potrzebny dla arborysty i nie tylko ]

dyspozycyjny z sam 4x4
VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane

obecnie nissan navara 2.5 tdi

Awatar użytkownika
czarny bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: czarny bielsko » sob maja 28, 2011 3:26 pm

Na mnie też przyszła pora. W związku z tym, że oniet.pl ostatnio stawia na redukcję pracowników i dokręcenie śrubki tym, którzy jeszcze zostali, postanowiłem poszukać czegoś mniejszego, pewnego i spokojniejszego. Więc szukam pracy w Krakowie lub okolicach za godziwe pieniądze, a nie przysłowiową miskę ryżu w branży IT - najlepiej programowanie aplikacji internetowych (PHP, HTML/XHTML, CSS, JavaScript, jQuery, AJAX, JSON, SOAP, DHTML, SQL). Jakby ktoś coś wiedział to proszę informację na PW - CV i list motywacyjny wyślę mailem.
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było

Awatar użytkownika
Student

Post autor: Student » ndz maja 29, 2011 11:10 pm

To ja napiszę w imieniu mojej kobity.

Ogarnięta, po animacji społeczno-kulturowej, angielski perfekt, doświadczenie w organizowaniu imprez masowych, szybko ucząca się i otwarta na nowe wyzwania szuka roboty w branży eventowo- szkoleniowej. ( Imprezy dla firm, szkolenia itp.)

Praca w Warszawie of kors.

781018416.

Awatar użytkownika
sobik

Post autor: sobik » pt cze 10, 2011 6:01 pm

W związku z tym, że w obecnym miejscu pracy nie dzieje się zbyt dobrze to i ja szukam.
Z wykształcenia technik elektronik. Mam doświadczenie w naprawach różnego rodzaju maszyn do cięcia ceramiki, prawko kat B i dużo kilometrów na koncie. Trochę jeździłem jako przedstawiciel. Ogarniam Auto Cada. Mam prawnienia na wózki widłowe i aktualne badania psychotechniczne. Pracowałem w serwisie samochodowym, w tym naprawy 4x4. Zespawać migiem też coś potrafię. Mam na koncie kilka imprez integracyjnych jako instruktor 4x4. Do tego trochę pracy w budowlance, w tym montaż instalacji elektrycznych. Ogólnie to nie kaleczę się narzędziami, szybko się uczę i mam dużo chęci do pracy.
Szukam pracy w Bielsku lub okolicach za rozsądną kasę. Nie ukrywam, że sprawa robi się dość pilna.
Samurai 1.3 '89r
Nie puszczone bąki unoszą się do mózgu - stąd biorą się posrane pomysły...

Awatar użytkownika
mstrucz
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: mstrucz » czw cze 30, 2011 1:27 pm

Gdyby ktoś szukał to się polecam. Dodatkowa praca (może być na zlecenie), w zakresie ISO 9000 również 14001 i PN 18000, mam dyplom PCBC Pełnomocnika ds. systemów zarządzania jakością zgodnych z ISO 9000 oraz w zakresie pisania/sprawdzania umów handlowych (na dostawy/usługi). Jestem z Gdyni, można tez online. W grę wchodzą popołudnia.
Pajero Pinin - najdzielniejszy SUV

flomaker

Post autor: flomaker » czw cze 30, 2011 6:29 pm

Znajomy dziś stracił pracę z powodów innych niż brak umiejętności czy lenistwo. Elektryk z wieloletnim doświadczeniem, każde napięcie, instalacje, sieci el, suwnice wszelkie, mechanika, średnio-zaawansowana automatyka, itd. Spokojny, odpowiedzialny, ogarnięty, myślący.
Najlepiej Szczecin lub okolice. Gdyby ktoś coś... PW
Blazer 99'

Awatar użytkownika
poborcapodatkowy

Post autor: poborcapodatkowy » śr lip 06, 2011 11:31 am

Też się przyłączę :)21

W miarę kumaty i ogarniający, szukam czegoś innego niż pn - pt, 7 - 15. Pomajstrować lubię, krzaczki przytnę, towar (przy/za)wiozę - coś ciekawszego od roboty przy taśmie w każdym razie. Najchętniej elastyczny czas pracy. Do formy zatrudnienia stosunek obojetny :wink:

Raczej w pobliżu miejsca zamieszkania, ale jeżeli warto, to mogę się bujnąć na drugi koniec Polski :wink:
Pajero Sport 3.0 V6 '00 - było
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była

Awatar użytkownika
SlonPl

Post autor: SlonPl » pt lip 22, 2011 3:55 pm

To i ja się dopisze :-)
Prace mam ale przydało by się jakieś dodatkowe źródełko co by autko mogło się rozwijać :-D
Pracuje jako frezer CNC...
Ale z przyjemnością posiedział bym w domu przed kompem po południu i pomęczył Inventora...

Tak wiec jak ktoś potrzebuje projektu czegoś co wymyślił, chciałby zamienić swoje szkice w rysunki wykonawcze lub zamienić płaskie rysunki w bryłę 3D to zapraszam :-)
Opcjonalnie mogę podjąć się także wykonania detalu (aluminium, stal, kwasówka i tworzywo)

Kuba
psiezaprzegi@hotmail.com
Był Isuzu Trooper 2.3 TDI
Jest:
Nissan Patrol W-160 2.8 + LPG
Facebook

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ludzie ludziom”