A tym tym czymś z awatarka już tak - 6 osób + komplet sprzętu. A jako że miałem je oba w tym samym czasie - no to trudno żebym nie bluzgał z tego powodu

Moderator: Jerry
Mozna jeszcze przez szyber patrzec, albo pasazerow zapytac*Karson pisze:wystarczy się światłach trza się zatrzymać wcześniej
A u mnie wysokosc fotela ok - niektorzy twierdza ze zapadniety jest, ale jak moze byc zapadniety jak pod fotelem lezy panorama firmPiotrul pisze:W discoI masakrą jest wysokość fotela kierowcy ( albo "niskość" górnej krawędzi szyby). Kiedyś się przymierzyłem i wyszło mi, że szyba kończy się na wys.moich brwiWielkoludem nie jestem, ledwie 179cm. Jak ktoś wyższy może tym jeździć
W d2 jest lepiej, ale nadal szału nie ma
mi z lewejpiotr borowiec pisze:a mnie schodziło powietrze z prawej przedniej opony CO ZA AUTO!!!![]()
![]()
![]()
gruszkin pisze:mi z lewejpiotr borowiec pisze:a mnie schodziło powietrze z prawej przedniej opony CO ZA AUTO!!!![]()
![]()
![]()
mi tylko z lewej z przodu bo sie chyba rozszczelnilo po pierdyknieciu w dziure.adas bombowiec pisze:gruszkin pisze:mi z lewejpiotr borowiec pisze:a mnie schodziło powietrze z prawej przedniej opony CO ZA AUTO!!!![]()
![]()
![]()
Mi schodzi z lewej z przodu i z prawej tylnej.
zwykle po kilku wymianach tego biednego łożyska, auto prosi się o kupno całego napinacza, razem z rolkąDEMO pisze:po wczorajszej Akcji ,,Szukajmy dróg po wodą na azymut,,w okolicach Bugu......
-jazgot łożyska napinacza/wymieniałem 2 mce temu/![]()
nie ma takiej lampkiDEMO pisze: -zapaliła sie na stałe lampka 4 low![]()
poza rudą są jeszcze fabryczne otwory, które należy zacipić silikonem, bo się będzie wlewaćDEMO pisze: -no i się nalało-nieszczelne jakieś...to chyba przez te długie otwory rewizyjne przy progach.....
![]()
W Toyocie albo Patrolu nigdy by się tak nie stałogruszkin pisze:mi tylko z lewej z przodu bo sie chyba rozszczelnilo po pierdyknieciu w dziure.adas bombowiec pisze:gruszkin pisze:
mi z lewej
Mi schodzi z lewej z przodu i z prawej tylnej.
No co tygruszkin pisze:chyba, ze mnie na stacji oszukali i zamiast zimowego dali letni
gruszkin pisze:no to jak tak to ja tez sie pochwale. w sobote i niedziele zamarzl mi plyn do spryskiwaczy podczas jazdy? co to moze byc? termometry na drodze pokazywaly od -22 do - 26 ale nie sadze zeby to mialo jakis zwizek przeciez wlalem plyn zimowychyba, ze mnie na stacji oszukali i zamiast zimowego dali letni
o zamarzaniu?LR_Olek pisze:gruszkin pisze:no to jak tak to ja tez sie pochwale. w sobote i niedziele zamarzl mi plyn do spryskiwaczy podczas jazdy? co to moze byc? termometry na drodze pokazywaly od -22 do - 26 ale nie sadze zeby to mialo jakis zwizek przeciez wlalem plyn zimowychyba, ze mnie na stacji oszukali i zamiast zimowego dali letni
zaloz nowy watek o tym ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości