"100 diabłów jedzie do Jakuba Wędrowycza" - 30-31.07.2011
Moderator: Misiek Bielsko
"100 diabłów jedzie do Jakuba Wędrowycza" - 30-31.07.2011
„– Trzy życzenia? – upewnił się. – No to po pierwsze, żeby Jakuba Wędrowycza diabli wzięli.
Dżin pstryknął palcami. W knajpie zmaterializowały się dwa diabły. Asmodeusz w powyciąganym garniturze i Boruta w poprzypalanym kontuszu.
– Gdzie jesteśmy? – diabeł szlachcic rozejrzał się.
– Macie zabrać tego tam do piekła. – Sasza wskazał Jakuba.
– Jego już próbowaliśmy – warknął Boruta.” *
Nawet Boruta nie sprostał Jakubowi Wędrowyczowi, znanemu w całym świecie bimbrownikowi, kłusownikowi i egzorcyście amatorowi. Podobno ciągle nie mogą się pozbierać po sromotnym laniu otrzymanym od Jakuba. Ale nas to nie zraża. Odwiedzimy wioski z życia Jakuba. Spróbujemy odnaleźć miejsca, gdzie Wędrowycz walczył z siłami nadprzyrodzonymi, drogi po których woziła go jego wierna szkapa. A czego można spodziewać się na trasie? Piękne widoki, głębokie kaniony, ciemne lasy, urokliwe miasteczka i wsie.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na stronie oraz na Facebooku.
*Cytaty z opowiadań o Jakubie Wędrowyczu autorstwa Andrzeja Pilipiuka.
Dżin pstryknął palcami. W knajpie zmaterializowały się dwa diabły. Asmodeusz w powyciąganym garniturze i Boruta w poprzypalanym kontuszu.
– Gdzie jesteśmy? – diabeł szlachcic rozejrzał się.
– Macie zabrać tego tam do piekła. – Sasza wskazał Jakuba.
– Jego już próbowaliśmy – warknął Boruta.” *
Nawet Boruta nie sprostał Jakubowi Wędrowyczowi, znanemu w całym świecie bimbrownikowi, kłusownikowi i egzorcyście amatorowi. Podobno ciągle nie mogą się pozbierać po sromotnym laniu otrzymanym od Jakuba. Ale nas to nie zraża. Odwiedzimy wioski z życia Jakuba. Spróbujemy odnaleźć miejsca, gdzie Wędrowycz walczył z siłami nadprzyrodzonymi, drogi po których woziła go jego wierna szkapa. A czego można spodziewać się na trasie? Piękne widoki, głębokie kaniony, ciemne lasy, urokliwe miasteczka i wsie.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na stronie oraz na Facebooku.
*Cytaty z opowiadań o Jakubie Wędrowyczu autorstwa Andrzeja Pilipiuka.
Włóczykij po Roztoczu 

- sikorek102
Re: "100 diabłów jedzie do Jakuba Wędrowycza" - 30-31.07.201

sikorek102
JK Rubicon Unlimited 09
XJ Wagoneer 89
JK Rubicon Unlimited 09
XJ Wagoneer 89

Witam ponownie!
Dograliśmy kwestie noclegów:) Wszyscy spimy na miejscu biesiady, zamkniętym i bezpiecznym terenie, gdzie dla uczestników udostępnione jest 9 pokoi: trzy 5 osobowe, trzy 3 osobowe i trzy 2 osobowe. Oczywiście jest możliwość przenocowania we własnym namiocie. Ceny za noclegi: 30zł osobę powyżej 10 roku życia, młodsi gratis.
Po weekendzie wrzucimy kilka zdjęć z trasy dla zachęty
Uruchomiliśmy również formularz zgłoszeniowy na www.roztocze4x4.pl . W razie wątpliwości proszę o kontakt: 696 075 492
Zapraszamy!!
Robert
PS: Sikorek, mam nadzieję, że tym razem wpadniesz do nas;)
Dograliśmy kwestie noclegów:) Wszyscy spimy na miejscu biesiady, zamkniętym i bezpiecznym terenie, gdzie dla uczestników udostępnione jest 9 pokoi: trzy 5 osobowe, trzy 3 osobowe i trzy 2 osobowe. Oczywiście jest możliwość przenocowania we własnym namiocie. Ceny za noclegi: 30zł osobę powyżej 10 roku życia, młodsi gratis.
Po weekendzie wrzucimy kilka zdjęć z trasy dla zachęty

Uruchomiliśmy również formularz zgłoszeniowy na www.roztocze4x4.pl . W razie wątpliwości proszę o kontakt: 696 075 492
Zapraszamy!!
Robert
PS: Sikorek, mam nadzieję, że tym razem wpadniesz do nas;)
Włóczykij po Roztoczu 

Witam ponownie!
Pierwsze załogi zgłosiły chęć uczestnictwa. Zapraszam następnych chętnych! Przypominam, że ilość miejsc ograniczona:)
Kilka zdjęć z objazdu trasy zamieściłem na facebooku.. Niedługo następne fotki dla zachęty:)
Pozdrawiam
Robert
Pierwsze załogi zgłosiły chęć uczestnictwa. Zapraszam następnych chętnych! Przypominam, że ilość miejsc ograniczona:)
Kilka zdjęć z objazdu trasy zamieściłem na facebooku.. Niedługo następne fotki dla zachęty:)
Pozdrawiam
Robert
Włóczykij po Roztoczu 

- sikorek102
niestety 30go wracam z Dubrownika, ale następnym razem się postaram, no i mam nadzieję, że ktoś z lubelskiego stowarzyszenia dołączydanti pisze:Sikorek, mam nadzieję, że tym razem wpadniesz do nas;)

miłej zabawy życzę
sikorek102
JK Rubicon Unlimited 09
XJ Wagoneer 89
JK Rubicon Unlimited 09
XJ Wagoneer 89

15.07 w Wojsławicach zaczynają się Dni Jakuba Wędrowycza (coroczna cykliczna impreza) byłaby szansa spotkania autora Pana Pilipiuka (fajny gość)
imprezka też fajna, klimatyczna.
Ja nistety juz po urlopiku.
Tereny rzeczywiscie fajne i malownicze, polecam niezdecydowanym.
imprezka też fajna, klimatyczna.
Ja nistety juz po urlopiku.
Tereny rzeczywiscie fajne i malownicze, polecam niezdecydowanym.
Doszło do tego, że dalej już nie może.
exEX
exEX
Cóż.... nie pozostaje nic innego, jak zgodzić się w 100%:) tereny są śliczne, przez wielu nazywane "małymi bieszczadami". Zapraszamy wszystkich niezdecydowanych i zdecydowanych:) kilka załóg już się zapisało, jednak miejsca jeszcze są:) Oprócz pięknych widoków będzie pyszne jedzenie, konkursy z nagrodami, dużo szutrów, malownicze miejsca, a niemal na każdym kroku czuć będzie klimat z książek o Wędrowyczu:)kszesz pisze:Tereny rzeczywiscie fajne i malownicze, polecam niezdecydowanym.
Zapraszam serdecznie:)
Robert
Włóczykij po Roztoczu 

Tik Tak Tik Tak:) czas mija nieubłaganie, został już tylko tydzień do Imprezy Wędrowycza. Wszystkich niezdecydowanych namawiam do jak najszybszych zapisów, bo zostało miejsca już tylko na 3 załogi!
Wszelkie pytania proszę kierować na nr 696 075 492 lub mailowo robert@roztocze4x4.pl
Więcej informacji oraz formularz zgloszeniowy na stronie www.roztocze4x4.pl
Zapraszam serdecznie!
Robert
Wszelkie pytania proszę kierować na nr 696 075 492 lub mailowo robert@roztocze4x4.pl
Więcej informacji oraz formularz zgloszeniowy na stronie www.roztocze4x4.pl
Zapraszam serdecznie!
Robert
Włóczykij po Roztoczu 

Dla niezdecydowanych mam złą wiadomość: lista uczestników z noclegiem zamknięta... Zostalo 1-2 miejsca z noclegiem we własnym zakresie... Zapraszamy również na następną imprezę, która odbędzie się 13-14.08.2011r.
Zapraszam serdecznie!!
Robert
Zapraszam serdecznie!!
Robert
Włóczykij po Roztoczu 

Właśnie pożegnaliśmy ostatnich uczestników... Deszcz dał się bardzo we znaki, walki było dużo. Dziękujemy wszystkim za świetną zabawę!
Niedługo relacja z imprezy!
Niedługo relacja z imprezy!
Włóczykij po Roztoczu 

- franc_ek
-
- Kontaktowanie:
Wspaniała włóczęga po mało znanych zakątkach Roztocza.
Organizatorzy to ludzie na najwyższym europejskim poziomie i naprawdę zrobili mnóstwo dobrej roboty.
Myślę, ża jak na II imprezę tej firmy to wielu z nas orgów mogłoby się sporo nauczyć
W skali od 0 do 6 daję 6+
Rewelacyjny pomysł na wędrówkę z Jakubem Wędrowyczem, wspaniała okazja do zwiedzenia terenu styku 3 kultur, genialny przewodnik i kucharz Adam. Atmosfera biesiadna zależy już tylko od grupy.
Trasa malownicza i ciekawa- jeżeli popada to roztoczańskie lessy wywołują małą wojenkę
Jeżeli jest sucho w zasadzie przejezdna dla kazdego SUV-a.
Cóż dodać- dawno się tak nie bawiłem i cieszę się, że wreszcie ktoś coś dla mnie i mojej rodziny zorganizował na wysokim poziomie.
Dziękujemy wszystkim za zabawę i nowe znajomości
Do zobaczenia na Roztoczu
Franc, Kaśka i Beata
PS Imprezy firmy Roztocze 4x4 polecam i rekomenduję wszystkim spragnionym przygód w terenie !. Naprawdę warto przybyć choćby i 400 km do Jarka i Roberta !
Organizatorzy to ludzie na najwyższym europejskim poziomie i naprawdę zrobili mnóstwo dobrej roboty.
Myślę, ża jak na II imprezę tej firmy to wielu z nas orgów mogłoby się sporo nauczyć

W skali od 0 do 6 daję 6+

Rewelacyjny pomysł na wędrówkę z Jakubem Wędrowyczem, wspaniała okazja do zwiedzenia terenu styku 3 kultur, genialny przewodnik i kucharz Adam. Atmosfera biesiadna zależy już tylko od grupy.
Trasa malownicza i ciekawa- jeżeli popada to roztoczańskie lessy wywołują małą wojenkę

Cóż dodać- dawno się tak nie bawiłem i cieszę się, że wreszcie ktoś coś dla mnie i mojej rodziny zorganizował na wysokim poziomie.
Dziękujemy wszystkim za zabawę i nowe znajomości
Do zobaczenia na Roztoczu

Franc, Kaśka i Beata
PS Imprezy firmy Roztocze 4x4 polecam i rekomenduję wszystkim spragnionym przygód w terenie !. Naprawdę warto przybyć choćby i 400 km do Jarka i Roberta !
Wielkie dzieki za wspólną zabawę:) Wasze podpowiedzi bierzemy głęboko do serca i zrealizujemy:) I na 100% spotkamy się, juz jako uczestnicy, na Waszej imprezie:)
PS: Knajpa z mąką w tle skreślona z naszego notatnika:)
PS: Knajpa z mąką w tle skreślona z naszego notatnika:)
Włóczykij po Roztoczu 

- franc_ek
-
- Kontaktowanie:
Za to knajpka u Elizy wyborna
Zatuszowaliśmy smak mąki przepysznym śledzikiem i piersią z kurczaka w sosie kurkowym

Zatuszowaliśmy smak mąki przepysznym śledzikiem i piersią z kurczaka w sosie kurkowym

Uff;) Warszawiak głodny - Warszawiak zły:)
Włóczykij po Roztoczu 

pisze dopiero teraz
dotarliśmy do domu gdzieś koło 12:30 w nocy, wszystko przez most
którego nie było, a raczej był ale nie przejezdny, godzina w plecy do tego oberwanie chmury takie że plaskacze stały prawie na drodze
impreza bardzo fajna
otoczka super
ogólnie organizacja na 5+ (sory Franc za naszych czasów 6 w szkole nie było
)
Ja troszkę inaczej niż Robert powiem że pogoda się udała wybornie, wybawiliśmy się świetnie,
oby więcej takich imprez było

dotarliśmy do domu gdzieś koło 12:30 w nocy, wszystko przez most

impreza bardzo fajna

Ja troszkę inaczej niż Robert powiem że pogoda się udała wybornie, wybawiliśmy się świetnie,
oby więcej takich imprez było

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Pogoda to 1, ale super ludzie to drugie i ważniejsze. Dzięki jeszcze raz za przejazd dla nas tylu km
Dobrze, że Monty został w domku;)

Włóczykij po Roztoczu 

Aż się rumienię z dumy i zawstydzenia 

Włóczykij po Roztoczu 

Na www.roztocze4x4.pl i na naszym Facebooku zamieściłem kilka zdjęć z imprezy. Zachęcam do oglądania i komentarzy.
Pozdrawiam
Robert
Pozdrawiam
Robert
Włóczykij po Roztoczu 

To ja sie dopisze - dzięki chłopaki organizatorzy za impreze i uczestnikom za miłe przyjęcie i dobrą zabawę. Ominął nas pierwszy dzień niestety, ale i tak było milutko 
Filmik niewielki poskładałem z drugiego dnia z objazdu trasy z Dantim i Jarkiem, ale zapodam jak się do stałego łącza dorwę
pozdrawiam z Wrocławia przez Bieszczady

Filmik niewielki poskładałem z drugiego dnia z objazdu trasy z Dantim i Jarkiem, ale zapodam jak się do stałego łącza dorwę

pozdrawiam z Wrocławia przez Bieszczady

Disco nie cieknie - Disco znaczy teren 
Do zabawy D1 300 +2" i troche żelastwa

szybki internet ... w końcu 
jeszcze na wspomnienie, mimo, że chłopaki pewnie już Jakubowe walą na dzisiejszej imprezie
http://www.youtube.com/watch?v=DuRvXrsIxBQ
pozdrawiam

jeszcze na wspomnienie, mimo, że chłopaki pewnie już Jakubowe walą na dzisiejszej imprezie

http://www.youtube.com/watch?v=DuRvXrsIxBQ
pozdrawiam
Disco nie cieknie - Disco znaczy teren 

Uj działo się działo
Jakubowego napitku nie ostało się wiele, ale mielismy nową partię, która smakowała równie wyśmienicie:)
Żałujemy bardzo, że nie udało Wam się do Nas dotrzeć pierwszego dnia od rana, ale mam nadzieję, że nadrobicie to następnym razem:)
Dzięki za czas poświęcony nad filmem. Pozdrowienia dla Ciebie i Izy:)
Robert

Jakubowego napitku nie ostało się wiele, ale mielismy nową partię, która smakowała równie wyśmienicie:)
Żałujemy bardzo, że nie udało Wam się do Nas dotrzeć pierwszego dnia od rana, ale mam nadzieję, że nadrobicie to następnym razem:)
Dzięki za czas poświęcony nad filmem. Pozdrowienia dla Ciebie i Izy:)
Robert
Włóczykij po Roztoczu