Pomoc dla Tarsusa!
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Pomoc dla Tarsusa!
Po pobycie w domu napewno Ci sie polepszy stan psychiczny bo w koncu swoje katy. Nabierzesz sily i moze dystansu do tych wrogo nastawionych. Wierze ze bedzie dobrze.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Dobre wieści i tak trzymać 

"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Dupa tam, krwinki spadly dzisiaj (0.5, nie tragedia jeszcze) i siedze w szpitalu az nie skocza spowrotem...
Kurna napalilem sie juz na powrot do domu a tu masz ci los...
Kurna napalilem sie juz na powrot do domu a tu masz ci los...

Land Rover:One Wife... Livid !
Immobilised LandRover is a moral defeat for the driver!
Nie rycz bo to do Ciebie nie pasuje.
Bedzie dobrze i tego sie trzymaj.

Bedzie dobrze i tego sie trzymaj.

Wchodzi pielegniara wlasnie z dzisiejszymi wynikami krwi. Mina ponura - ja zbladlem. Ona co chcesz wiedziec. Ja na to ze neutrofile. Ona ze 0.85....
Karwa myslalem ze podskocze ze szczescia... teraz ciekawe czy lekarka koza bedzie dalej naciskac zeby mnie trzymac do 1.0 czy pusci wkoncu do chaty no...
Karwa myslalem ze podskocze ze szczescia... teraz ciekawe czy lekarka koza bedzie dalej naciskac zeby mnie trzymac do 1.0 czy pusci wkoncu do chaty no...
- majkii
Słuchaj Raymunda, jego słowa są prorocze jak widać 

PAJII 2.8TD 33x12.5x15 MT,T-Max12500EW
Paj 2.8TD dawca części dla tego powyżej z ciągłymi usterkami
- majkii
Troy od razu widać ,że lepiej się czujesz po wzmożonej aktywności na forum 

PAJII 2.8TD 33x12.5x15 MT,T-Max12500EW
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Na poprawę humoru: http://wulffmorgenthaler.com/strip/2011/06/12/ 

"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
Taaa, tylko mam sile posiedziec przy kompie zaczynam kasztanicmajkii pisze:Troy od razu widać ,że lepiej się czujesz po wzmożonej aktywności na forum

Moze zamiast tego szpiku powinni Ci przez to USB stałe łącze do www.forum4x4.pl podłączyć? 

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Kurna osiwiec mozna.
Dalej w szpitalu
Krwinki szaleja sobie... skocza - lekarze mowia "jak sie utrzyma to do domu jutro"
...na drugi dzien spadaja troche... znowu skocza gwaltownie... i spadaja. Juz mialem do domu wyjsc bo wczoraj 0.85... dzisiaj 0.68 znowu.
Ogolnie tendencja wzrostowa wiec nie ma masakry, tymbardziej ze porownuje sobie z poprzednia chemia, jak wzrastaly mi krwinki.
Iga notowala w ktory dzien co, ale nie wszystko ... na forum odkopalem swoje wlasne wpisy i uzupelnilismy dane
Wyszlo ze teraz nawet srednio rosnie szybciej troche niz poprzednim razem, wiec jakby jest nadzieja ze nic powazniejszego sie nie dzieje.
Chodze juz, siadam... USG pikawy mialem dzisiaj - babka mowila ze pompa robi ok, dala nawet wydruk zdjecia - ktory romantycznie wreczylem slubnej
Ogolnie problem w tym ze jest dwoch ordynatorow jakby (u nas konsultant) jeden puszcza od 0.5, druga puszcza od 1.0
Pech chcial ze trafilem na tydzien w ktorym ona rzadzi na oddziale, tak juz od trzech dni bym byl w chacie...
Juz rzygac mi sie chce tym szpitalem, tymbardziej ze spoko sie czuje i moglbym rowniedobrze siedziec w chacie teraz...
Dalej w szpitalu

Krwinki szaleja sobie... skocza - lekarze mowia "jak sie utrzyma to do domu jutro"
...na drugi dzien spadaja troche... znowu skocza gwaltownie... i spadaja. Juz mialem do domu wyjsc bo wczoraj 0.85... dzisiaj 0.68 znowu.
Ogolnie tendencja wzrostowa wiec nie ma masakry, tymbardziej ze porownuje sobie z poprzednia chemia, jak wzrastaly mi krwinki.
Iga notowala w ktory dzien co, ale nie wszystko ... na forum odkopalem swoje wlasne wpisy i uzupelnilismy dane

Wyszlo ze teraz nawet srednio rosnie szybciej troche niz poprzednim razem, wiec jakby jest nadzieja ze nic powazniejszego sie nie dzieje.
Chodze juz, siadam... USG pikawy mialem dzisiaj - babka mowila ze pompa robi ok, dala nawet wydruk zdjecia - ktory romantycznie wreczylem slubnej

Ogolnie problem w tym ze jest dwoch ordynatorow jakby (u nas konsultant) jeden puszcza od 0.5, druga puszcza od 1.0
Pech chcial ze trafilem na tydzien w ktorym ona rzadzi na oddziale, tak juz od trzech dni bym byl w chacie...
Juz rzygac mi sie chce tym szpitalem, tymbardziej ze spoko sie czuje i moglbym rowniedobrze siedziec w chacie teraz...

Pamiętaj, tylko prawdziwy Kiler ma pompę...!
No!

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
głowa do góry
walcz 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Dzisiaj rano Iga wchodzi taka wyszczerzona do pokoju z kartka z wynikami krwinek. 1.00 jak w morde strzelil. No to myslimy juz sie dziady nie wykreca teraz 
...no i wlasnie dotarlem do domku, zara papu i cala reszta normalnie spowszednialych dobrodziejstw.
Teraz za 10dni do kontroli wiec mam sporo czasu na relax i odbudowe... Szczegoly co do przeszczepu poznam na najblizszym spotkaniu z lekarzem.
Narazie chillout

...no i wlasnie dotarlem do domku, zara papu i cala reszta normalnie spowszednialych dobrodziejstw.
Teraz za 10dni do kontroli wiec mam sporo czasu na relax i odbudowe... Szczegoly co do przeszczepu poznam na najblizszym spotkaniu z lekarzem.
Narazie chillout

git njus

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
super wieści
jedz i ciesz się wolnością 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Ale czekaj... Poczekaj Dareczku... czy Tu chcesz powiedzieć, że żebyś chciał wyjść z tego szpitala, dali Ci litra? Bo za 0,85 nie chciałeś dać się wypisać? Bo fakt, za 0,68 ja też bym nie wyszedł... ni huhu... cole jakąś mogli jeszcze Ci dorzucić...
A kuźwa mówiłem! Mówiłem że będzie dobrze

A kuźwa mówiłem! Mówiłem że będzie dobrze

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
erpe_roman
Rewelacyjne wieści
Gratulacje dla Twoich krwinek, pokazały, co potrafią
No, to smacznego

No, to smacznego

Ja to juz serdecznie podziekuje za te litry, poloweczki i cwiarteczki co oni mi tam dorzucali...PiRoman pisze: Bo za 0,85 nie chciałeś dać się wypisać? Bo fakt, za 0,68 ja też bym nie wyszedł... ni huhu... cole jakąś mogli jeszcze Ci dorzucić...![]()
... a co tam lajf is szort, chyba se walne malego Guinessa za to dzisiaj

Jak tak dalej pójdzie to chyba pierwszy raz w życiu se dziabne cos na spirycie 

)