Moderator: Student
jazda jest przereklamowanaDagu pisze:Wyniki obecne conajmniej zaskakujące!![]()
taryfa
taryfa
taryfa
...
...
...
na rajdach sie jeździ
Tylko, że dojechaliśmy do mety a sędzia na ostatnim os-ie powiedział, że kartę można u niego zostawić.dardes pisze:Patrz regulamin, jak nie dojedziesz do mety to dostajesz taryfę i jesteś nieklasyfikowany, i potem zlicza się tylko ilości zaliczonych prób na podstawi których ustala się miejsca.
Co ty zaćmę miałeśmargod pisze:Dwa dni po rajdzie a ja wciąż nie znam wyników. Nie wiem czy źle patrzyłem, ale generalki nigdzie nie widziałem., pewnie ktoś zerwał kartkę z tablicy lub zabrał ją na pamiątkę
![]()
Oj tam..oj tam-robiliśmy to w zaszczytnym celurtrwoga pisze:wróciłem do domu jakieś łobuzy bebęszą mojego kampera z fantów metalowych
czyli ADV jechało razem te same OS-Ymargod pisze: Dla nas walka o dobrą pozycję zakończyła się na "topolowej drodze" - 2h w stania w korku wśród aut z ADV z palącymi się wyciągarkami, bez możliwości wycofania się.
jak zwykle wielkie brawa dla Robertamargod pisze:W końcu dojechaliśmy do skrętu w lewo a tu niespodzianka - przejazd blokuje uszkodzona biała zmota (chyba dawniej Manejowóz). Zdesperowani i z lekka wkur... opuściliśmy ten OS. Słyszałem, że żelazo zostało tam na noc, bo organizator nie miał sprzętu, aby ich usunąć (w końcu to nie jego problem). Na szczęście
nazajutrz tą samą drogą wytyczony był dzienny etap i zjawiła się utęskniona pomoc. Jak zwykle trafiło na Kufela
,
z tego co pamiętam z poprzednich edycji to ORG mówił że sędziowie mają się nie odzywać a załogi mają nie pytaćkamill00 pisze: Tylko, że dojechaliśmy do mety a sędzia na ostatnim os-ie powiedział, że kartę można u niego zostawić.
Dalej nie rozumiem. A do organizatorów nie mam co dzwonić bo oni jeszcze więcej nie rozumieją
a faktycznie,rtrwoga pisze:Co ty zaćmę miałeśmargod pisze:Dwa dni po rajdzie a ja wciąż nie znam wyników. Nie wiem czy źle patrzyłem, ale generalki nigdzie nie widziałem., pewnie ktoś zerwał kartkę z tablicy lub zabrał ją na pamiątkę
![]()
![]()
wyniki wisiały przy głównym stoliku biura rajdu , z tego co pamiętam tomcio paluch miał taryfę
dobrze chociaż że nie odpalił gaśnicymargod pisze:bo ten najadł się arbuza i głowa go rozbolała i poszedł spać. A na koniec uciekł i nie zapłacił rachunku za pokój nr 5
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości