może coś od jakiegoś mercedesa tak jak to się w vitarach robi

Wiem że jest pare osób co jeździ srajtkiem na springach i temat pewnie wałkowało i jak to nie jest wiedza tajemna (a napewno jest

Moderator: Albert_N
Aśka&Kuba pisze:Szukam czegoś twardszego od samary bo jak jade gdzieś dalej i jest załadowany to samarowe są za miękiebo samurai to najbardziej pakowny samochód i zawsze mi przypada zabranie szpeja bo inni jakieś np: bojlery mają
![]()
może coś od jakiegoś mercedesa tak jak to się w vitarach robimyślałem też o zakupie np ome tylko nie chce wydać 600 stów i stwierdzić że miałem tak samo i znowu kase wydawać
![]()
Wiem że jest pare osób co jeździ srajtkiem na springach i temat pewnie wałkowało i jak to nie jest wiedza tajemna (a napewno jest) to poproszę za to flaszzkę zrobimy
albo cuś
Springi z merca ida w Vitarze tylko na przod a jak wiadomo jest tam wahacz co za tym idzie inne sily ja sciskaja. Przy sztywnym moscie podejrzewam ze bedzie straszna taczka.Aśka&Kuba pisze: może coś od jakiegoś mercedesa tak jak to się w vitarach robi
Art_ZGL pisze:Springi z merca ida w Vitarze tylko na przod a jak wiadomo jest tam wahacz co za tym idzie inne sily ja sciskaja. Przy sztywnym moscie podejrzewam ze bedzie straszna taczka.Aśka&Kuba pisze: może coś od jakiegoś mercedesa tak jak to się w vitarach robi
Maruisz parametry czyliMroczny pisze:pomierz, poddaj parametry i zamów w pospringu
meenia pisze:Aśka&Kuba pisze:Szukam czegoś twardszego od samary bo jak jade gdzieś dalej i jest załadowany to samarowe są za miękiebo samurai to najbardziej pakowny samochód i zawsze mi przypada zabranie szpeja bo inni jakieś np: bojlery mają
![]()
może coś od jakiegoś mercedesa tak jak to się w vitarach robimyślałem też o zakupie np ome tylko nie chce wydać 600 stów i stwierdzić że miałem tak samo i znowu kase wydawać
![]()
Wiem że jest pare osób co jeździ srajtkiem na springach i temat pewnie wałkowało i jak to nie jest wiedza tajemna (a napewno jest) to poproszę za to flaszzkę zrobimy
albo cuś
Jaka srednica
cenowo pewnie też dupy nie urwieMroczny pisze:dokładnie
zadzwoń i pogadaj - są bardzo kumaci
u mnie z przodu samara fajnie robi jestem zadowolony z tyłu na pusto tak o z obciążeniem nawet małym srasznie siada i dobijameenia pisze:Art_ZGL pisze:Springi z merca ida w Vitarze tylko na przod a jak wiadomo jest tam wahacz co za tym idzie inne sily ja sciskaja. Przy sztywnym moscie podejrzewam ze bedzie straszna taczka.Aśka&Kuba pisze: może coś od jakiegoś mercedesa tak jak to się w vitarach robi
Kolega Vandall ma z nivy, te tez sa dosyc twarde, ja mam accorda, aktualnie z benzyny bo dieslowe byly za twarde.
Pozdrawiam
Focus I kombi tył. Wysokość 41cm. Mam takie z tyłu.Aśka&Kuba pisze:ale ja nie chce liftować tylko utwardzićale jak chce mogę samare na ome zamienić będe wiedział co z t
ym zrobić
kozioU pisze:Focus I kombi tył. Wysokość 41cm. Mam takie z tyłu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości