Jak w temacie powyżej - się wybiera Ktoś w tamte rejony w okresie lata 2012 ?
Pozdrawiam Malibu

Moderator: Misiek Bielsko
Benek a w jakim terminie mniej więcej i na jak długo ?benek pisze:jedziemy latem w 2 patrole
Zadzwonię do Ciebie jutro .benek pisze:wyjazd najwczesniej koniec czerwca, moze lipiec. czas 6 tyg.
Nie motaj. Jedyna opcja, to postawić ją na kołach równych Toyocie. Ale to generalnie spory kłopot. Przyczepka spowalnia jazdę. Ciągnąłem do Afganistanu i na odcinku około 3000km jechalismy maks 15km/h (dlatego też, że miałem obniżony hak).malibu pisze:Witam Kolegów !![]()
Ja w sprawie Pamiru ale od strony technicznej a właściwie logistycznej; otóż najprawdopodobnie zamiast 2 będą jechały 3 osoby w HZJ73 , biorąc pod uwagę gabaryty wewnętrzne autka oraz cały konieczny bagaż zadanie dość trudne do zrealizowania - biorąc pod uwagę namiot dachowy, choćby kanistry i całą resztę . A może by tak zmotać lekką przyczepkę terenową ? zadanie dość proste w realizacji tylko jak z jazdą ? . Koledzy proszę o opinię i Wasze zdania na ten temat ? no chyba, że jest jakieś inne wyjście (oprócz zmiany auta ).
Przesyłam świąteczne pozdrowienia![]()
Malibu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości