Dakar 2012
Moderator: Pasza
Re: Dakar 2012
przelaczylem na te dartsy i tak patrze i sie zastanawiam kto i po co to puszcza w tv jak tam nie ma nic ciekawego nawet w przerwie nikt z plansza z numerem rundy w obcislej bieliznie nie przejdzie 

Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał mąż,gdy rzucił młotkiem w kota,a trafił w żonę
coś z piotrkiem i jackiem nie halo
kur.wa ale byłby pech jakby nie dojechali do mety

tomaszek76 pisze:12 304 HOLOWCZYC (POL), FORTIN (BEL) MINI 003:51:19 00:41:32 00:00:00
28 372 MALYSZ (POL), MARTON (POL) MITSUBISHI 005:12:02 02:02:15 00:00:00
witam, czasy z mety
Adaś się wyrabia widać z tego, 1,20 gorzej niż Hołek

Szał jego nie z głowy,lecz z serca pochodził
tutaj przyjemniejpavvel pisze:przelaczylem na te dartsy i tak patrze i sie zastanawiam kto i po co to puszcza w tv jak tam nie ma nic ciekawego nawet w przerwie nikt z plansza z numerem rundy w obcislej bieliznie nie przejdzie

jadą.............ale coś wolno bardzowojo02 pisze:coś z piotrkiem i jackiem nie halo

a i jasne dlatego tu siedze i czytam co i jak
wnerwia mnie jedynie ten peter i anzel na pierwszym placu

Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał mąż,gdy rzucił młotkiem w kota,a trafił w żonę
co się dziwiszpavvel pisze:a i jasne dlatego tu siedze i czytam co i jak

orgi to żabojady

Ostatnio zmieniony sob sty 14, 2012 9:49 pm przez Świstak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Na poka poka cycki można na chwilę wskoczyć..Świstak pisze:tutaj przyjemniejpavvel pisze:przelaczylem na te dartsy i tak patrze i sie zastanawiam kto i po co to puszcza w tv jak tam nie ma nic ciekawego nawet w przerwie nikt z plansza z numerem rundy w obcislej bieliznie nie przejdzie..............mam nadzieję

Parę godzin mnie nie było, a tu stron przybyło i nowe fakty z mgły wypływają

Old Roki newer daj- sprzedany
corsabjedenpięcde- płakałem jak złomowałem
Santana wiertarka
Santana wiertarka
byla kiedys w relacji taka historia ze podprowadzili auto jednemu z uczestnikow w czasie kampu moze isc ta droga i zakonczyc ten smutny spektakl jednaj nacji
chyba tak nie można przekładać 1:1Świstak pisze:tak się zastanawiam.........że Hołek bez tej awarii dwa etapy temu to byłby góra 5![]()
wiec walki o pudło by i tak nie było![]()
ale oczywiście mogę się mylić...i do tego nieoficjalnie![]()
![]()
jechali by z innej pozycji (nie musieliby wyprzedzać)
inne nastawienie do jazdy, większa koncentracja wkurw i adrenalina

tomaszek76 pisze:Na poka poka cycki można na chwilę wskoczyć..Świstak pisze:tutaj przyjemniejpavvel pisze:przelaczylem na te dartsy i tak patrze i sie zastanawiam kto i po co to puszcza w tv jak tam nie ma nic ciekawego nawet w przerwie nikt z plansza z numerem rundy w obcislej bieliznie nie przejdzie..............mam nadzieję
![]()
![]()
Parę godzin mnie nie było, a tu stron przybyło i nowe fakty z mgły wypływają
fakty jak faty ale nowy czelendz w innym watku sie szykuje moze byc lepszy od dakaru ale czy rownie medilany to nie wiem

a w tle calosci blekitna ostryga jak zawsze 

-
-
[/quote]pavvel pisze:]pavvel pisze:przelaczylem na te dartsy i tak patrze i sie zastanawiam kto i po co to puszcza ...
fakty jak faty ale nowy czelendz w innym watku sie szykuje moze byc lepszy od dakaru ale czy rownie medilany to nie wiem
Już wyczaiłem, jak dojdzie do skutku to przebije dakar, i weselej też będzie
Santana wiertarka
Santana wiertarka
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie dojdzie.
fiflor już próbuje się wyślizgać. wiara w markę mu nagle osłabła chyba.

#noichuj
-
-
czesław&jarząbek pisze:nie dojdzie.

Santana wiertarka
Santana wiertarka
-
- jestem tu nowy...
mam powód dla którego się nie podpisuję (narazie!!).
ale już niebawem się podpiszę i mam nadzieję, że zrozumiecie dlaczego tego nie zrobiłem teraz...
narazie mogę tylko powiedzieć tyle, że muli mnie i mdli na samą myśl o panu wielkie Gie !
ale już niebawem się podpiszę i mam nadzieję, że zrozumiecie dlaczego tego nie zrobiłem teraz...
narazie mogę tylko powiedzieć tyle, że muli mnie i mdli na samą myśl o panu wielkie Gie !
Ostatnio zmieniony sob sty 14, 2012 10:25 pm przez obserwator_1, łącznie zmieniany 1 raz.
obserwator_1 pisze:mam powód dla którego się nie podpisuję (narazie!!).
i się tajemniczo zrobiło........mówię wam mgła

-
-
Prawie dramatycznieŚwistak pisze:obserwator_1 pisze:mam powód dla którego się nie podpisuję (narazie!!).
i się tajemniczo zrobiło........mówię wam mgła
PS edit
wp3
22 558 SZUSTKOWSKI (POL), SZUSTKOWSKI (), KAZBERUK (POL) MERCEDES 005:37:58 02:45:50 00:00:00
Ostatnio zmieniony sob sty 14, 2012 10:28 pm przez tomaszek76, łącznie zmieniany 1 raz.
Santana wiertarka
Santana wiertarka
jak w telenoweli , 100 odcinków za nami , a ciągle nie wiadomo kto jest ojcem tej niewolnicyobserwator_1 pisze:mam powód dla którego się nie podpisuję (narazie!!).

też się zastanawiałem dlaczego gtv (w sumie bardzo fajne auta - w teorii, silnik v6 dużo mocy itp) kosztują takie groszeczesław&jarząbek pisze:nie dojdzie.

muszą się równo pierdolić a koszty napraw horrendalne
sorry za ot
-
-
- Kontaktowanie:
Spokojnie Panowie.. obsrew ma powód.. niech nie mówi.. będzie miał powód powie.
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

pożyczył piniondzeGAZFAN pisze:Spokojnie Panowie.. obsrew ma powód.. niech nie mówi.. będzie miał powód powie.

gorzej jak wontrobewojo02 pisze:pożyczył piniondzeGAZFAN pisze:Spokojnie Panowie.. obsrew ma powód.. niech nie mówi.. będzie miał powód powie.