Hej Darku

Troszkę mnie tu nie było, ale jak wpadłem, to się zdenerowałem. Napiszę to po mojemu, czyli po śląsku. A jak nie dasz rady zrozumieć, to musisz pogłówkować o co chodzi. A spróbuj nie
Ty sie chopie niy przejmuj, niy godej takich gupot, że tyla a tyla ci łostało, ino ciesz sie tym co mosz. Skond wiysz że jes źle? Zawsze jest cicho przed burzum. Żeby było lepij nojpiyrw musi być cheba gorzij, no niy? Tak że niy wiym ło co ci chodzi chopie? Jak roz jeszcze zaczniesz pisać takie smutasy, to ci łeb łoszkubia
Póki co jeześ z nami i tak mo być i tego sie muszymy trzimać

. Ło swoja baba sie niy martw, bo w razie "G" niy zginie - pewnie piykno jes, to i chyntnych niy zabraknie

- a twoja w tym gowa, coby im na to niy pozwolić i żyć jak nojdłużyj. Póki co, to jeszcze ty jeześ i tyla i napewno sie tobom cieszy, wiync twoja w tym gowa co by to trwało jak najdłużij. A tak wogóle to co ty se myślisz - że bydymy zapier....ać tyla drogi coby na twój pogrzyb jechać? Jak już trza jechać, to niy lepi po to, coby sie napić? Jak chcesz nos ściongnońć do sie, to godej po prostymu, a niy podstympym nos bier

. No dobre - doś tego pitolynio - mosz być z nami i tela. A łod tego postu piszymy ło wszyskim ino niy ło takich smutkach!!!!!!
Żyj chopie jak nojdłużyj i ciesz nos swojom łobecnościom na forum

Ino niy po takiymu smutnymu!!!!!
Dżip Blank Szyroki 4,7 QD chyba zielony był....Jak był nowy...