Albowiem często/niemal zawsze/ aby sprawdzić słuszność jakiegoś pomysłu,musimy zrobić prototyp.
I nie zawsze potwierdza on nasze oczekiwania.
Moderator: Mroczny
... no wiesz , tentegotenchemik2000 pisze: A tak na koncu do czego to ma sluzyc bo nie doczytalem...............
z pewnością tam trafi kiedyś:DPiRoman pisze:... projekt o wadze kabaretu TopGear...
[/quote]khann pisze:
J(...)
Mam nadzieję że nie brzmi zbyt pokrętnie - z nadzieją na współpracę; i na moment kiedy jako ludzie jednej pasji będziemy mówić jednym głosem - nie krytykanckim ale krytycznym.
MM
To znaczy chciałeś powiedzieć, że pod dwóch stronach, autor każdego, dowolnego projektu przekonuje się, że umieszczanie projektów na tym forum nie ma sensu?Zibi pisze:(...) wystarczyło narysować projekt i wstwić na forum. Po 2 stronach by już wiedzieli, że to nie ma sensu.
W pełni się z tym zgadzamPiRoman pisze:.................
To nie ja napisałem...bert pisze:brzmi nader... jeżeli nie pokrętnie, to na pewno nie zrozumialekhann pisze:Kabal pisze:
J(...)
Mam nadzieję że nie brzmi zbyt pokrętnie - z nadzieją na współpracę; i na moment kiedy jako ludzie jednej pasji będziemy mówić jednym głosem - nie krytykanckim ale krytycznym.
MM
poprawiłem cytowanie. PrzepraszamKabal pisze:
To nie ja napisałem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości