jemu się wydaje, że nas rozgrywa jak chce "...ale my to mamy gdzieś..." gdyż albowiem od dawna wiemy, że korporacja trzyma go za jaja na tyle mocno iż całkowicie utracił wiarygodność

Moderator: Jerry
Chodzi o flagę.gri74 pisze:jakie stare tablice ? z pełną opcją to nie ma za wiele wspolnego
TuXeR pisze:kapitał przewidziany 20k
bezapelacyjnieTuXeR pisze: czy szukać disco II
nie znasz się: głęboka wiara i pozytywne nastawienie sprawia, że padaki kupują "inni", a "my" trafiamy okazje za pół cenyMroczny pisze:...w nadziei, ze się potem wszystko naprawi. Nie naprawi się
TuXeR pisze:Witam,
Od dłuższego czasu zaglądam na forum i decyzja zapadła
disco I 300 manual, kapitał przewidziany 20k
I teraz mam pytanie, czy brać taki do poprawek lakierniczych czy szukać w przyzwoitym stanie(wiem takich pewnie już niema na rynku wtórnym).
Ewentualnie czy szukać disco II
przyjedz do mnie i weź disko za 21k...tylko szybko bo muszę komputer kupić...TuXeR pisze:Witam,
Od dłuższego czasu zaglądam na forum i decyzja zapadła
disco I 300 manual, kapitał przewidziany 20k
I teraz mam pytanie, czy brać taki do poprawek lakierniczych czy szukać w przyzwoitym stanie(wiem takich pewnie już niema na rynku wtórnym).
Ewentualnie czy szukać disco II
Wygląda, że:and_y pisze:http://allegro.pl/land-rover-discovery- ... 33089.html
A to ktoś widział? Ma jeszcze stare tablice, to chyba ktoś dłużej jeździ. I w ogóle fajnie wygląda.
herflikd pisze:hahahhapamejudd pisze: "Oezmir Automobile"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości