Gdynia i okolice !!!
Moderator: moralez
Gdynia i okolice !!!
Szukamy ludzi do paczki, weekendowe zabawy, do wzajemnej pomocy, itp.
- Misiek Cypr
-
Re: Gdynia i okolice !!!
Ale ze co
Jestem z Gdyni i zdarza mi sie jezdzic poza asfaltem

Jestem z Gdyni i zdarza mi sie jezdzic poza asfaltem

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
No to mozemy sie zgadac kiedys co by razem gdzies sie potaplac w blocie 

To może poligon w niedzielę..?!! namiarty podane w temacie http://imageshack.us/photo/my-images/801/poligon.jpg/Oryś pisze:No to mozemy sie zgadac kiedys co by razem gdzies sie potaplac w blocie
Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki
Fotki
Witam dajcie znać bym również pojechał na poligon już tam byłem wiec wiem gdzie to jest. jest tam fajnie nawet. pozdro
Sorry nie odpowiadalem bylem na urlopie.
Chetnie sie pisze na jakis wypad. na ten poligon również bo jeszcze tam nie bylem.
Chetnie sie pisze na jakis wypad. na ten poligon również bo jeszcze tam nie bylem.
Wielkie pozdro dla was dzięki za pomoc w ciężkich sytułacjach. Gadałem z kumplem jak zrobi nivke to również się zabiera z nami. On zna lepiej te tereny niż ja.

No i gitara 
Moze ktoś jeszcze by chciał dołączyć to było by fajnie !

Moze ktoś jeszcze by chciał dołączyć to było by fajnie !
jasien zamkneli
ale.......
??!!!!!! wjechałem od drugiej strony

Planujemy Wybrac sie w weekend 11 - 12 lub 13 listopada na jakis wypad.
Ktos chetny z okolic Gdyni , Rumi
Ktos chetny z okolic Gdyni , Rumi

-
- jestem tu nowy...
Chetnie się piszę. Jestem z Gdyni i czasami też zjeżdżam z asfaltu. Jak bede na miejscu w weekend 11 - 13 listopada chetnie dołączę.
Daj jakieś namiary na siebie
Potem jakoś się spotkamy obgadamy szczegóły
a czym śmigasz ?
Potem jakoś się spotkamy obgadamy szczegóły
a czym śmigasz ?
-
- jestem tu nowy...
G- klasa 230 GE W460. Czysto hobbistycznie - przynajmniej narazie. W kwestiach offroadu to raczej nowicjuszem jestem, chociaż jedno auto (samuraja juz zajechałem) i szybko sie uczę 
drywajunior@wp.pl - to moj mail. Niestety najprawdopodobniej bede musiał wyjechac na weekend 11- 13 listopada (wyjaśni się do srody) ale tak czy inaczej chetnie posmigam z kims jak nie w ten weekend to kiedyindziej.

drywajunior@wp.pl - to moj mail. Niestety najprawdopodobniej bede musiał wyjechac na weekend 11- 13 listopada (wyjaśni się do srody) ale tak czy inaczej chetnie posmigam z kims jak nie w ten weekend to kiedyindziej.
- sunshinediver
- jestem tu nowy...
Dzien doberek..a czy po tym poligonie fabryczne auto pociagnie
? mam na mysli Y61 longa ?

Love conquers all. Pray for your enemies
Pociągnie ale nie długosunshinediver pisze:Dzien doberek..a czy po tym poligonie fabryczne auto pociagnie? mam na mysli Y61 longa ?

P.S zawód czy przyjemność - nuranie ..?!
Fotki
Fotki
- sunshinediver
- jestem tu nowy...
To lipa straszna, ale w sumie tak myslalem ze fabrycznym to sobie po bulki moge jezdzic
Swojego kupilem jakis tydzien temu, nawet go jeszce niewidzialem
Jestem w morzu( nuranie to zawod) bede w domu na poczatku grudnia dopiero
Wyslalem zone do Wawy zeby go pzrywiozla z obcym faciem ze Szczecina ktorego polecil mi znajomy taksowkarz z Londynu ktory mnie czesto wozi kiedy tam jestem u siostry..Wszystko na wariackich papierach...
No ale coz, nic od razu, najpierw wylize rany po tym zakupie a po zimie zaczne w nim dlubac
Ten garnek do oryginalny Mark V ? Chyba w takim na Petro w bonzach nie smigales co ?

Swojego kupilem jakis tydzien temu, nawet go jeszce niewidzialem

Jestem w morzu( nuranie to zawod) bede w domu na poczatku grudnia dopiero

Wyslalem zone do Wawy zeby go pzrywiozla z obcym faciem ze Szczecina ktorego polecil mi znajomy taksowkarz z Londynu ktory mnie czesto wozi kiedy tam jestem u siostry..Wszystko na wariackich papierach...
No ale coz, nic od razu, najpierw wylize rany po tym zakupie a po zimie zaczne w nim dlubac

Ten garnek do oryginalny Mark V ? Chyba w takim na Petro w bonzach nie smigales co ?

Love conquers all. Pray for your enemies
to jak już będziesz w domu i będziesz dłubał przy nim to oferujemy swoja pomoc i wspólna zabawę
:P

Niedziela 13.11.2011
To we Fromborku na 10:00 przed Katedrą. Spóźnialscy tworzą grupę poscigową
Ja będę czekał na chętnych na parkingu Fashion House w Gdańsku na ul Przywidzkiej,gdozina 07.30 +/- telefon. Trasa 4 - http://www.polskioffroad.com/RAJDNIEUST ... niewa.html lub RB BFG i okolice wszysto do dogrania na miejscu.
Telefon :
Masumo - Maciek 502 244 933
NUREK MAV - RAFAŁ 500 776 720
To we Fromborku na 10:00 przed Katedrą. Spóźnialscy tworzą grupę poscigową
Ja będę czekał na chętnych na parkingu Fashion House w Gdańsku na ul Przywidzkiej,gdozina 07.30 +/- telefon. Trasa 4 - http://www.polskioffroad.com/RAJDNIEUST ... niewa.html lub RB BFG i okolice wszysto do dogrania na miejscu.
Telefon :
Masumo - Maciek 502 244 933
NUREK MAV - RAFAŁ 500 776 720
Fotki
Fotki
Jutro wyjazd w okolicach chwaszczyna ktoś jest chętny proszę dzwonić 509639373
Wczorajszy wyjazd udany Chwaszczyno,Chwarzno + Kolibki -czekam na foty i do następnego razu.
Cherokee 4.0 BF MT 33
Było bardzo ciekawie http://www.flickr.com/photos/ariuszas/s ... 249497380/ ,dziękuję kolegom za zaangażowanie i pomoc 

zdrówko
Y61
Y61
Kufa
! a ja nie jechałem ...

Jutro czyt. 07.04 Sobota po południu może ktoś będzie miał ochotę pośnigać , miejsce do uzgodnienia z forum jeepa jest parę osób zaint. jak co na pw zostawić info + nr tel.
Cherokee 4.0 BF MT 33
W sobotę to ja odpadam... Ale planujemy wypad w poniedziałek, może byśmy się jakoś zgrali