Super opcja - przy jeździe bez dachu, a tak najbardziej lubię, spaliny już nie zawiewają do "środka", jak przy zwykłej rurze miałem
Jak ktoś będzie zdecydowany, mogę podesłać fotki wyprowadzenia
Polecam

Moderator: Student
Zawiewało bo prawdopodobnie końcówka tłumika była za krótka i spalinyyetti11 pisze: (...)Super opcja - przy jeździe bez dachu, a tak najbardziej lubię, spaliny już nie zawiewają do "środka", jak przy zwykłej rurze miałem
(...)
no i chyba na prawo (w stronę chodnika )też wydech nie może wychodzić (szczególnie kiedy jest pusty i wali ogniem z ruryvandall1 pisze:Problem tylko w tym,ze jakieś przepisy /War techniczne?/mówią,ze wydech nie może iść pod zbiornikiem paliwa
yetti11 pisze:W zeszłym roku urwał mi się tłumik w uazie, to pojechałem do warsztatu z życzeniem, żeby zrobili mi tłumik na lewą stronę uaza, przed tylne koło.
Super opcja - przy jeździe bez dachu, a tak najbardziej lubię, spaliny już nie zawiewają do "środka", jak przy zwykłej rurze miałem
Jak ktoś będzie zdecydowany, mogę podesłać fotki wyprowadzenia
Polecam
![]()
![]()
![]()
no i co z tymi fotkamiyetti11 pisze: Jak ktoś będzie zdecydowany, mogę podesłać fotki wyprowadzenia
Polecam
![]()
![]()
![]()
dzięki skierowaniu rurska w dół nie śmierdzi, uszczelnienie przy kolektorze miałem b. dobre i śmierdziałoRafał D pisze:Mam nowy układ wydechowy (oryginał) i jakoś nic nie śmierdzi w kabinie a jeżdżę bez nadstawek i plandeki (póki co). Zastrzegam, że sporo pracy było z dobrym uszczelnieniem wszystkiego szczególnie przy kolektorze a wylot jest skierowany nieco w dół.
yetti11 pisze:właśnie zrobiłem fotki i wysłałem na powyższe maile, wszystko zakmuje około 700KB
;):)23
JA'JACEK pisze:Przecież w tym cały urok jak wali spalinami do środka...............Kasprol pisze:zawsze wali w srodku spalinami![]()
![]()
jak tylko sie podwinie tył plandeki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość