a to nasza kasa jest

Moderator: Misiek Bielsko
no ja Cie prosze.....jdef90 pisze: choć osobiście uważam, że za 5000 więcej mogli im kupić Grand Vitary... to i sprawdziłyby się jako normalne samochody policyjne a nie tylko "patrolowe"
jak kupowałem parcha to 3d nie było - a 5d ma już troszke inną cenejdef90 pisze:nie chce Ciebie za bardzo martwić....
http://www.suzuki.pl/suzuki-a-gvitara_3dr.html
a to jest oferta dla ludożerki... nie wyspecyfikowana dla Policji...
no i z tym SUVem to też bym nie przesadzał... rama, reduktor...
dobre opony i jak dla Policji to wystarczy. A tylko w naprawdę hardcorowym terenie ze 20 ARO powinni byli kupić...
jeszcze 100 tyś.km. zrobisz i wybuchnie wszystko po koleiczesław&jarząbek pisze:mój jak szedł na przetard to miał zrobione 200tys km w prewencji w opolu+służbę przy wielkiej powodzi w 97roku
jak dotąd pali z klucza i problemów nie robi
pogadamy jak twoje aro zrobi 200tys km i będzie miało 11 lat
no właśnieKoro pisze:moj wczesniej zniknie z powodu rdzy...czesław&jarząbek pisze:mój jak szedł na przetard to miał zrobione 200tys km w prewencji w opolu+służbę przy wielkiej powodzi w 97roku
jak dotąd pali z klucza i problemów nie robi
pogadamy jak twoje aro zrobi 200tys km i będzie miało 11 lat
"Taczki dla polskiej Policji" nie przejdzieczesław&jarząbek pisze:...ale tak naprawdę to w górach widziałem więcej żywych taczek niż aro...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości