sprzegielka superwinch
Moderator: Marcin-Kraków
sprzegielka superwinch
przegladajac ebay znalazlem sprzegielka superwincha do mojego L-200
cena 100$ wiec o 2/3 taniej niz u nas
czy to sa jakies podrobki?
czy jakos tej firmy jest porownywalna do popularniejszych AVM?
link do aukcji na ebay.com: http://tinyurl.com/atgbs
cena 100$ wiec o 2/3 taniej niz u nas
czy to sa jakies podrobki?
czy jakos tej firmy jest porownywalna do popularniejszych AVM?
link do aukcji na ebay.com: http://tinyurl.com/atgbs
Tak stoją. Ja do swojego też kupowałem ze Stanów właśnie Superwinch i jestem bardzo zadowolony. Jednak ostatnio dobiło mnie jak chciałem jedno rozkręcić - dekiel z przełącznikiem dokręcany jest na 6 srub na imbus 3 - wszystkie nie dały się wykręcić...
Jak będe miał możliwośc to zastosuję bardziej drastyczne metody...

Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
narazie u mnie cisza, tzn bede je motal jakos niebawem, jak kaske uzbieram, a chce to zrobic tak:
podono nie naliczaja cla gdy paczka jest nieopisana, bez rachunku itd wiec...
mam kogos kto kupi to na siebie w USA przepakuje+dolozy sweterek i pare czekoladek i wio do PL
a noz sie uda
a jak nie to cena i tak lepsza niz w PL (za superwinche)
chyba ze znajdzie sie ktos kto przywiezie za malym wynagrodzeniem - dam znac jak znajde takiego, moznaby hurtem sprowadzic
podono nie naliczaja cla gdy paczka jest nieopisana, bez rachunku itd wiec...
mam kogos kto kupi to na siebie w USA przepakuje+dolozy sweterek i pare czekoladek i wio do PL
a noz sie uda

chyba ze znajdzie sie ktos kto przywiezie za malym wynagrodzeniem - dam znac jak znajde takiego, moznaby hurtem sprowadzic

- TyranoMaCh
- jestem tu nowy...